Logo Goed Verblijven

Prefab levensloopbestendige woning

Geschreven door:

Een prefab levensloopbestendige woning is de perfecte oplossing wanneer comfort, veiligheid en aanpasbaarheid van belang zijn. Deze woningen zijn ideaal voor ouderen of mensen met beperkingen, omdat de woningen gelijkvloers zijn en voorzien van moderne gemakken zoals brede deuropeningen en inloopdouches. Prefab bouwen zorgt ervoor dat er zo min mogelijk overlast veroorzaakt wordt op de bouwlocatie.

Wat bedoelen we met prefab bouwen?

Wanneer er prefab wordt gebouwd, worden de wand- en dakelementen van een bouwwerk in de fabriek gemaakt en niet ter plekke op de bouwlocatie. Dit proces wordt ook wel prefabricage genoemd. Door de elementen in de fabriek te maken, wordt er minder tijd doorgebracht op de bouwlocatie en wordt er ook minder overlast ervaren door de omwonenden. Bij Goed Verblijven zorgen wij ervoor dat onze projecten indien mogelijk prefab worden gebouwd. Onze bouwteams gaan eerst in de fabriek aan de slag en vervoeren daarna de prefab elementen voor de woning naar de bouwlocatie. Hier wordt alles in elkaar gezet en kan er al snel begonnen worden aan de afwerking.

Voordelen van prefab

Prefab biedt diverse voordelen voor het bouwen van een levensloopbestendige woning. Het zorgt voor snellere bouwtijden omdat onderdelen in een gecontroleerde fabrieksomgeving worden geproduceerd, wat leidt tot minder vertragingen door weersomstandigheden. Dit verhoogt de efficiëntie en verkort de totale projectduur. Bovendien zorgt de gecontroleerde omgeving voor hogere kwaliteit en consistentie van de bouwonderdelen, wat resulteert in minder fouten en minder afval. Kostenbesparingen zijn een ander belangrijk voordeel, omdat prefab bouwen vaak lagere arbeidskosten en minder tijd op locatie vereist. Prefab biedt flexibiliteit in ontwerp en aanpassing, wat leidt tot veel mogelijkheden voor verschillende bouwstijlen en behoeften.

Verschillende bouwstijlen mogelijk

Bij Goed Verblijven leveren we maatwerk, daarom zijn er talloze mogelijkheden voor het ontwerp van een prefab levensloopbestendige woning. Wij hebben ervaring met verschillende bouwstijlen. Kies bijvoorbeeld voor een strakke, moderne woning, zoals de projecten in Sint-Maartensdijk of Enschede. Of kies voor een natuurlijke en landelijke woning, zoals de projecten in Epe of Hierden. De woningen bij Goed Verblijven worden van hout gemaakt. Hout is een hernieuwbare en duurzame grondstof, waardoor het ecologisch zeer verantwoord is. De houten gevelbekleding zorgt daarnaast ook voor een unieke uitstraling.

Waarom Goed Verblijven?

Goed Verblijven biedt maatwerkoplossingen, daarom kunnen wij volledig aan uw wensen en behoeften voldoen. Onze woningen voldoen altijd aan onze hoge kwaliteitseisen, waardoor de levensduur van de woning ook langer is. Kortom, bent u op zoek naar maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid? Dan bent u bij Goed Verblijven aan het juiste adres.

Prefab levensloopbestendige woning

Complete ontzorging

Wij begrijpen dat er heel veel dingen komen kijken bij het bouwen van een prefab woning die levensloopbestendig is. Daarom kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij kunnen uw woning sleutelklaar opleveren, waardoor u zelf alleen nog de meubels hoeft uit te kiezen. Daarnaast kunnen wij uw vergunningsaanvraag doen bij de gemeente, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.  Hier hebben wij veel ervaring mee, waardoor wij precies weten wat we moeten aanleveren.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Goed Verblijven adviseert en begeleidt u tijdens het proces en produceert uw op maat gemaakte houten bouwwerk. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen bij het bouwen van uw prefab levensloopbestendige woning? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Houten atelier, tuinkantoor, mantelzorgwoning, recreatiewoning Emst

Inrichting van uw nieuwe verblijf

Bekijk voorbeeld

Bij een mooi nieuw verblijf hoort een mooi interieur. Een interieur is iets waar u elke dag weer tegenaan kijkt. Het moet dus een mooie en stralende inrichting zijn waar u elke dag weer opnieuw blij van wordt.

Houten garage IJmuiden

Een houten kapschuur kopen

Bekijk voorbeeld

Wanneer u voornemens bent een houten kapschuur aan te  kopen is het belangrijk dat deze er mooi uitziet. U bent namelijk voornemens om een behoorlijke  investering te doen. Daarnaast geeft een mooie kapschuur een meerwaarde aan de woning.