Logo Goed Verblijven

Onze werkwijze

De werkwijze van Goed Verblijven
Wanneer u contact met ons opneemt m.b.t. de mogelijke realisatie van een houten bouwwerk tasten wij af wat u wensen zijn en hoe wij deze kunnen
implementeren.  Na het eerste contact beginnen we met een schetsontwerp. Het kan zo zijn dat u deze al heeft of een duidelijk afbeelding van het
door u gewenste model. Aan de hand van deze beelden kunnen wij u een passend en deskundig advies geven.

Onze werkwijze
✓ Bezichtiging op locatie
✓ Suggesties
✓ Meedenkend vermogen
✓ Order
✓ Realisatie van uw droom bouwwerk
✓ Nazorg, zorgeloos genieten

Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, woning Oudewater

Een bezichtiging op locatie
Om een beter beeld te krijgen van uw wensen en mogelijke realisatie kunnen wij ook bij u op locatie komen kijken. Aan de hand van de locatie kunnen we namelijk gericht advies geven over het bouwwerk en de positionering daarvan. Een bezichtiging van de bouwlocatie geeft ook vaak de mogelijk- en onmogelijkheden weer.  Aan de hand van dit bezoek kan Goed Verblijven met diverse suggesties komen voor een mogelijke indeling van uw bouwwerk.

Suggesties 
Aan de hand van de gesprekken en wensen maakt Goed Verblijven een schetsontwerp en moodboard. Met een schetsontwerp kunnen wij de contouren en uitstraling laten zien. De foto’s op het moodboard verwijzen naar details ter verduidelijking. Hieronder een schetsontwerp van een mogelijke vormgeving van een recreatie- of mantelzorgwoning.

Wanneer u zich kunt vinden in deze suggestie kan Goed Verblijven een offerte voor u samenstellen. Zo weet u wat de investering is van uw droombouwwerk. Om de offerte toe te lichten en onduidelijkheden te voorkomen komen wij op locatie, uiteraard bent u ook welkom op ons kantoor. Wanneer de offerte niet aansluit bij uw wensen of budget is Goed Verblijven interactief in het vinden van een oplossing. Wanneer alles akkoord is vervolgen we het traject.

Order 
Wanneer u een order geplaatst heeft zal er een planning komen van de productie en realisatie. Mocht u nog zaken zelf moeten regelen zoals fundatie zullen wij in de planning aangeven wanneer dit klaar moet zijn. Wanneer wenselijk kunnen wij u fundatietekeningen en een plan aanleveren. Indien noodzakelijk zullen wij voor plaatsing bij u langskomen om de zaken nog even door te nemen. Zo kunnen wij voorkomen dat u en de monteurs niet voor verrassingen komen te staan.

Realisatie van uw droom bouwwerk 
Wanneer het dan uiteindelijk zover is komt Goed Verblijven om uw bouwwerk te plaatsen. Na realisatie heeft vindt de oplevering plaats en zullen wij u op een feestelijke wijze de ‘sleutel’ overhandigen.

Nazorg, zorgeloos genieten
Zoals eerder genoemd is hier het einde nog niet van onze samenwerking. U heeft zojuist een grote investering gedaan waar u lang en zorgeloos van wilt genieten. Dat is precies wat wij als Goed Verblijven willen. Waar velen stoppen, gaan wij verder!

Hoe dient u om te gaan met de diverse houtsoorten? Welk onderhoud vergt dit materiaal? Goed Verblijven adviseert u hierin doormiddel van een onderhoudsschema. Zo weet u exact wanneer en welke actie u moet ondernemen. Ook wordt er hier omschreven waar u op moet letten. Herkenning van slijtage in een vroeg stadium kan namelijk de levensduur aanzienlijk verlengen.

Wanneer u het wenst kunnen wij u ook een onderhoudscontract aanbieden zodat wij periodiek de zaken kunnen nalopen. Zo ontzorgen wij u ook in de toekomst. Welk onderhoudsarm product u ook toepast, alles is onderhevig aan slijtage maar bij goede en duurzame materialen is dit natuurlijk aanzienlijk minder dan bij goedkopere alternatieven!

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

houten garage IJmuiden

Een houten kapschuur kopen

Bekijk voorbeeld

Wanneer u voornemens bent een houten kapschuur aan te  kopen is het belangrijk dat deze er mooi uitziet. U bent namelijk voornemens om een behoorlijke  investering te doen. Daarnaast geeft een mooie kapschuur een meerwaarde aan de woning.

Modern buitenverblijf

Rust en ontspanning met een modern buitenverblijf

Bekijk voorbeeld

Een modern buitenverblijf wordt steeds populairder. Een modern buitenverblijf bestaat uit veel glas en strakke belijning. Goed Verblijven gaat altijd met de tijd mee en past zich volledig aan op uw wensen.