Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Houten paardenstal Wijhe

Een exclusieve paardenstal/dierenverblijf. De wanden zijn vervaardigd uit Modiwood. Door de weersinvloeden zijn deze vergrijsd. De paardenstal is voorzien van deuren welke met staal omkaderd zijn. In de paardenstal bevinden zich diverse boxen welke bestaan uit half meranti half traliewerk. Boven de foerage ruimte bevind zich een verdiepingsvloer voor nog meer opslag.


Het typerende aan deze kwaliteit stal is de gevelbekleding en de rieten kap. De rietenkap geeft de paardenstal een elitaire uitstraling welke het dierenverblijf een aangenaam verblijf maakt op uw terrein.


Aangezien het een paardenstal betreft welke volledig op maat gemaakt kan worden zijn alle aanpassingen mogelijk. Mocht u meer interesse hebben in onze producten vernemen wij graag van u!


Maatvoering:
Breedte: ca. 15.00 m.
Diepte: ca. 7.00 m. 
Wandhoogte: ca. 2.70 m.
Nokhoogte: ca. 6.00 m.

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 110.000,00

Product beschrijving

Details

De paardenstal is voorzien van eigentijdse materialen wat het geheel een bijzonder karakter geeft. Goed Verblijven heeft een strenge selectie wat betreft materiaalgebruik. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzaam product. De duurzame materialen hebben het voordeel dat deze vaak onderhoudsarm zijn of minimaal onderhoud vergen.

Gevelbekleding

Bijna alle mogelijke wensen zijn uitvoerbaar omdat Goed Verblijven alles op maat fabriceert. Om uw wensen in te passen in de situatie is bezoek op locatie raadzaam. Betreft de mogelijkheden qua materialen kijken we naar de wensen, toepassing en budget. Tevens wordt de huidige situatie van de omringende bebouwing ook in ogenschouw genomen, het is mooi wanneer de materiaalsoorten corresponderen of geheel afwijkend zijn. Dit is per situatie weer verschillend. Modiwood is een thermische verduurzaamd houtsoort. Het hout is onderhoudsarm in tevens verkrijgbaar in diverse kleuren.

Ramen en deuren

De ramen en deuren van Goed verblijven bestaan hoofdzakelijk uit hardhout of kunststof. Hardhout: Dark Red Meranti wordt gegrond aangeleverd in de gewenste RAL kleur. Naast hardhout en kunststof kan het ook uit aluminium of staal vervaardigd worden. Naast hardhout en kunststof is ook aluminium en staal mogelijk. Kunststof is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren en is voorzien van een stalen inlage.

Dak

De daken van de bouwwerken worden meestal voorzien van een balklaag met daarop plaatmateriaal of vellingdelen. De dakbedekking bestaat uit dakpannen, metalen dakpanplaten, metalen aluzink platen welke de uitstraling hebben van zinkplaten wat het geheel een moderne uitstraling geeft, dakleer/shingels of golfplaten. Bij een platdak zijn de mogelijkheden: dakleer of EPDM folie.

Fundatie

De fundatie van de bouwwerken is afhankelijk van o.a. de draagkracht van de grond. Wanneer de ondergrond wel voldoende draagkracht heeft kiezen we vaak voor een betonvloer met wel of geen isolatie. Aan de hand van de locatie kunnen wij u advies geven in de beste fundatie.

Functies

De bouwwerken van Goed Verblijven zijn toepasbaar als: woning, aanbouw, mantelzorgwoning, poolhouse, gastenverblijf, garage, recreatiewoning, guesthouse, tuinkantoor, atelier, terrasoverkapping, paardenstal en buitenverblijf. Kortom alles is mogelijk en aanpasbaar zodat het gebouw kan voldoen aan uw wensen/eisen. Tijdens de ontwerpfase kunt u aangeven welke functie u het bouwwerk wenst te geven. Hierop kunnen wij het e.a. dan aanpassen. Wanneer u al in bezit bent van een ontwerp kunt u ons deze ook aanleveren.

Wanden

De wanden bestaan standaard uit regelwerk met daarop de gevelbekleding hetzij geventileerd of niet geventileerd aangebracht. Optioneel kunnen wij of uzelf de wanden isoleren/afwerken. Er zijn verschillende mogelijkheden qua afwerking wij kunnen het gipsen en stucen, behang of sausklaar. Daarnaast hebben wij ook diverse kant en klare oplossingen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor deze beplating.

Installatie

Additioneel kunnen wij ook de installatie verzorgen welke verschillend qua samenstelling is, afhankelijk van uw wensen. Enkele punten die bij de installatie worden opgenomen zijn een CV ketel, wandcontactdozen, gasleidingen, sanitair, waterleidingen, radiatoren/vloerverwarming, riool en lichtpunten. Wanneer u dit wenst vernemen wij het graag.

Fabricage

Om een effectieve bouw te garanderen wordt er zoveel mogelijk prefab gemaakt in de fabriek. Op deze wijze kan het snel en goed gebouw worden. Afhankelijk van de bereikbaarheid worden de wanden geprefabriceerd en geplaatst op locatie. Voordelen van prefab bouwen zijn, een kortere bouwtijd en betere beheerbaarheid van de bouw aangezien factoren zoal weer etc. minder belemmerd kunnen werken.

 

Extra informatie

Extra informatie

Breedtemaat 1500 cm
Dieptemaat 700 cm
Wandhoogte 270 cm
Nokhoogte 600 cm
Wandbekleding Modiwood
Dakvorm Zadeldak
Dakbedekking Riet
Dakisolatie Ja
Materiaal ramen en deuren Hardhout

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Houten paardenstal Wijhe

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.