Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Kapschuur De Hoeve XL

De kapschuur De Hoeve XL kenmerkt zichzelf door de robuuste staanders en prachtige schoren. Het geheel is samengesteld in een bouwpakket, deze kunt u ook vrij eenvoudig zelf opbouwen.


De wanden zijn bekleed zwart behandeld Douglas potdeksel. De staanders en de liggers zijn echter blank uitgevoerd, dit houd in dat de staanders en liggers de Douglas houtkleur dragen.


Afmetingen:
Beedte: ca. 9.26 m.
Diepte: ca. 4.40 m.
Nokhoogte: ca. 3.75 m.
Dakbedekking: exclusief
Fundatie: exclusief
Montage: exclusief

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 11.701,00

Product beschrijving

Details

Het eindplaatje staat bij Goed Verblijven centraal. Hiervoor besteden wij erg veel tijd in de voorbereiding in de fabriek voor de bouw van uw kapschuur. De bouwwerken van Goed Verblijven worden samengesteld met duurzame materialen (duurzaamheidsklasse 1 of 2) wat resulteert in een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. De duurzame materialen hebben het voordeel dat deze vaak onderhoudsarm zijn of minimaal onderhoud vergen.

Gevelbekleding

Bijna alle mogelijke wensen zijn uitvoerbaar omdat Goed Verblijven alles op maat fabriceert. Om uw wensen in te passen in de situatie is bezoek op locatie raadzaam. Aan de hand van uw wensen en de gewenste toepassing kunnen wij u een materiaalsoort adviseren. Aangezien het vrije keuze betreft qua materialen is het belangrijk om de wensen en huidige situatie te inventariseren om u een passen aanbod te doen. De wand bekleding is vervaardigd uit: douglas. Douglas is ook een mooie houtsoort welke veelal toegepast wordt als gevelbekleding. Douglas is wat grover in zijn lijnstructuur wat een mooi lijnenspel kan geven. Douglashout wordt op ten duur steeds harder. Het hout kan ook onbehandeld toegepast worden wat dan vergrijsd naar grijs/zwart. Door de grove belijnen ontstaat er een onregelmatige vergrijzing. De balklaag en dakplanken zijn ook vaak in Douglas uitgevoerd i.v.m. de duurzaamheid.

Ramen en deuren

De ramen en deuren van Goed verblijven bestaan hoofdzakelijk uit hardhout of kunststof. Hardhout: Dark Red Meranti wordt gegrond in de gewenste RAL kleur. Aluminium of staal is ook mogelijk. Kunststof is eveneens leverbaar in diverse kleuren en de profielen zijn voorzien van een stalen inlage.

Dak

De daken van de bouwwerken worden meestal voorzien van een balklaag met daarop plaatmateriaal of vellingdelen. De dakbedekking bestaat uit dakpannen, metalen dakpanplaten, metalen aluzink platen welke de uitstraling hebben van zinkplaten wat het geheel een moderne uitstraling geeft, dakleer/shingels of golfplaten. Bij een platdak bestaat de dakbedekking uit dakleer of EPDM folie.

Fundatie

De kapschuur wordt ongefundeerd geleverd. Dit houdt in dat de fundatie binnen uw eigen beheer is. Tegen een meerprijs kan Goed Verblijven dit uiteraard voor u voorzien.

Extra informatie

Extra informatie

Breedtemaat N/B
Dieptemaat N/B
Wandhoogte N/B
Nokhoogte N/B
Wandbekleding N/B
Dakvorm N/B
Dakbedekking N/B
Dakisolatie N/B
Materiaal ramen en deuren N/B

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Kapschuur De Hoeve XL

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.