Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Buitenverblijf Zadeldak XL

Het Buitenverblijf Zadeldak XL is uitgerust met een mooie overkapping tussen de twee bergingen. Hierdoor kunt u heerlijk uit de wind genieten van het buitenleven. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat het onder de overkapping ook echt droog is.


Specificaties:
Breedte: ca. 12.17 m.
Diepte: ca. 4.40 m.
Nokhoogte: 3.75 m.
Dakbedekking: exclusief
Fundering: exclusief
Wandbekleding: zwart douglas wanden.
Schoren en liggers: blank Douglas

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 15.665,00

Product beschrijving

Details

De verfijnde afwerking van Goed Verblijven zorgt ervoor dat uw kapschuur een geheel eigen uitstraling heeft. Dit onderscheidt zich van seriematige/standaard producten. De bouwwerken van Goed Verblijven worden samengesteld met duurzame materialen (duurzaamheidsklasse 1 of 2) wat resulteert in een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Duurzame bouwmaterialen staan in de meeste gevallen ook voor minder tot bijna geen onderhoud. Daarnaast komen de houtsoorten grotendeels uit duurzaam beheerde bossen.

Gevelbekleding

Het bouwwerk wordt volledig naar uw wens gebouwd. Hierdoor kan het geheel naar uw wens samengesteld worden. De vormgeving en de keuze van materialen is bepalend in het eindbeeld. Vandaar dat wij hieraan veel tijd besteden. De situatie, toepassing en budget van het bouwwerk zijn hierin mede bepalend. De wand bekleding is vervaardigd uit: douglas. Een totaal onderscheidende gevelbekleding is Douglas welke een roodachtige kleur heeft. Dit houtsoort is duurzaam en typerend qua lijnenspel. Het hout wordt op ten duur steeds harder. Veelal wordt dit hout toegepast als gevelbekleding maar ook wordt dit verwerkt in daken zoals de balklaag en het vellinghout. Omdat het hout dermate duurzaam is, is het uitstekend onbehandeld toepasbaar.

Ramen en deuren

De ramen en deuren van Goed verblijven bestaan hoofdzakelijk uit hardhout of kunststof. Dark Red Meranti gegrond in de desgewenste RAL kleur of kunststof met stalen inlagen. Naast hardhout en kunststof is ook aluminium en staal mogelijk. Ook bestaat er de mogelijkheid voor kunststof kozijnen in diverste kleuren en profielen.

Dak

De daken van de bouwwerken worden meestal voorzien van een balklaag met daarop plaatmateriaal of vellingdelen. Bij een zadeldak zijn de mogelijkheden: dakpannen, metalen dakpanplaten, metalen aluzink platen welke de uitstraling hebben van zinkplaten wat het geheel een moderne uitstraling geeft, dakleer/shingels of golfplaten. Bij een platdak wordt er gewerkt met EPDM folie of dakleer.

Extra informatie

Extra informatie

Breedtemaat N/B
Dieptemaat N/B
Wandhoogte N/B
Nokhoogte N/B
Wandbekleding N/B
Dakvorm N/B
Dakbedekking N/B
Dakisolatie N/B
Materiaal ramen en deuren N/B

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Buitenverblijf Zadeldak XL

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.