Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Kapschuur De Stee L

De robuuste staanders van de kapschuur zijn uitgevoerd in geschaafd en kunstmatig gedroogd Douglas. Hierdoor heeft het geheel een uitstekende duurzaamheid. Daarnaast is het dak exclusief zwarte dakpannen en zal het geheel ongefundeerd worden aangeleverd.


Specificaties:
Breedte: ca. 5.00 m.
Diepte: ca. 4.10 m.
Nokhoogte: 3.25 m.
Dakbedekking: exclusief
Fundatie: exclusief
Montage: exclusief

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 9.999,00

Product beschrijving

Details

De kapschuur heeft een prachtige uitstraling, door gebruik van duurzame materialen. De bouwwerken van Goed Verblijven worden samengesteld met duurzame materialen (duurzaamheidsklasse 1 of 2) wat resulteert in een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Door de keuze ‘duurzame bouwmaterialen’ bent u gegarandeerd van een lange levensduur van het product en in de meeste gevallen onderhoudsarm. Wat betreft het milieu is bij de verwerking van hout minder belastend dan bakstenen o.i.d.

Gevelbekleding

Bijna alle mogelijke wensen zijn uitvoerbaar omdat Goed Verblijven alles op maat fabriceert. Om uw wensen in te passen in de situatie is bezoek op locatie raadzaam. Betreft de mogelijkheden qua materialen kijken we naar de wensen, toepassing en budget. Tevens wordt de huidige situatie van de omringende bebouwing ook in ogenschouw genomen, het is mooi wanneer de materiaalsoorten corresponderen of geheel afwijkend zijn. Dit is per situatie weer verschillend. Het bouwwerk de wandbekleding bestaat uit: douglas. Douglas is ook een mooie houtsoort welke veelal toegepast wordt als gevelbekleding. Douglas is wat grover in zijn lijnstructuur wat een mooi lijnenspel kan geven. Douglashout wordt op ten duur steeds harder. Het hout kan ook onbehandeld toegepast worden wat dan vergrijsd naar grijs/zwart. Door de grove belijnen ontstaat er een onregelmatige vergrijzing. De balklaag en dakplanken zijn ook vaak in Douglas uitgevoerd i.v.m. de duurzaamheid.

Ramen en deuren

De ramen en deuren van Goed Verblijven worden veelal vervaardigd uit hardhout. Hardhout: Dark Red Meranti wordt gegrond in de gewenste RAL kleur. Aluminium of staal is ook mogelijk. Kunststof is eveneens leverbaar in diverse kleuren en de profielen zijn voorzien van een stalen inlage.

Dak

De daken van de bouwwerken worden meestal voorzien van een balklaag met daarop plaatmateriaal of vellingdelen. De dakbedekking bestaat uit dakpannen, metalen dakpanplaten, metalen aluzink platen welke de uitstraling hebben van zinkplaten wat het geheel een moderne uitstraling geeft, dakleer/shingels of golfplaten. Bij een platdak zijn de mogelijkheden: dakleer of EPDM folie.

Fundatie

Het geheel wordt exclusief fundatie geleverd, deze zal voor uw eigen rekening vallen. Uiteraard kan Goed Verblijven tegen een meerprijs ook fundatie midellen mee leveren.

Extra informatie

Extra informatie

Breedtemaat NB
Dieptemaat NB
Wandhoogte NB
Nokhoogte NB
Wandbekleding NB
Dakvorm Zadeldak
Dakbedekking Dakpannen
Dakisolatie Nee
Materiaal ramen en deuren Hardhout

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Kapschuur De Stee L

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.