Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Woningen

Goed Verblijven realiseert woningen die volledig naar uw wens zijn samengesteld. Alle gewenste materialen en uitvoeringen zijn mogelijk.Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij u ook helpen met de vergunningsaanvraag. Kortom, wij verzorgen alles vanaf de planfase tot na de realisatie. Hieronder staat een overzicht van mogelijke uitvoeringen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Artikelen 1 tot 10 van 42 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mantelzorgwoning met garage Groessen

  De mantelzorgwoning is voorzien van zwart potdeksel. Dit potdeksel is zwart na plaatsing nog een keer gebeitst, hierdoor is het zwart nog dieper en heeft het totaal nog een mooier uiterlijk.

  De mantelzorgwoning Groessen is uitgerust met eikenhouten gebinten en schoren. Dit geeft het geheel een authentieke uitstraling. De mantelzorgwoning Groessen is vrij tussen de weilanden geplaatst, dankzij de landelijke uitstraling van het geheel zorgt dit voor een prachtig plaatje.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Meer info
  Vanaf € 70.000,00

 • Houten woning Bergen

  Modern, licht en duurzaam zijn de kenmerken van deze houten woning. Heerlijk wegdromen vanuit uw stoel door één van de vele ruiten welk deze recreatiewoning bezit

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 66.000,00

 • Houten woning Bilthoven

  Excellent model met geveldelen van waxedwood zweeds rabat. De binnenzijde is voorzien van plaatmateriaal. In de gevels zijn veel ramen en deur bevestigd. De voorwand is uitgevoerd in glas. De kozijnen zijn vervaardigd uit dark-red meranti.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 13.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 112.275,00

 • Houten woning Amsterdam

  De houten woning is uitgevoerd met een ruime garage, het geheel heeft een L-vorm, hierdoor heeft u veel ruimte in de woning en in de garage. De wanden zijn bekleed met waxedwood gevelbekleding.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 20.00 m.
  Diepte: ca. 10.65 m.

  Meer info
  Vanaf € 70.000,00

 • Houten woning Dokkum

  De houten recreatiewoning is uitgerust met een prachtige waxedwood gevelbekleding. Daarnaast zijn de hoeken van het bouwwerk afgewerkt met witte wandbekleding, hierdoor krijgt u een prachtige uitstraling.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 11.00 m.
  Diepte: ca. 8.70 m.

  Meer info
  Vanaf € 105.846,00

 • Houten woning Ermelo

  De houten woning Ermelo is een riante woning welke bekleed is met het uiterst duurzaam Red Cedar. Daarnaast is het dak voorzien van dakpannen en riante dakkapel.

  Door de diverse dakramen, dakkapel, ramen en deuren is de woning voorzien van veel daglicht. De ramen en deuren zijn vervaardig uit hardhout.

  Uiteraard is dit volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 12.00 m.
  Diepte: ca. 6.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Deze woning is geschikt als mantelzorgwoning en recreatiewoning.

  Meer info
  Vanaf € 125.000,00

 • Houten woning Apeldoorn

  Strakke woning met horizontale bekleding. Vanwege de aangebrachte latjes een fraai uiterlijk. Daarnaast is er in de keuken zicht tot in de nok. Zodoende een gigantische vrije kijk en optische ruim.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Meer info
  Vanaf € 177.643,00

 • Houten woning Turnhout

  De oude ambacht voert hoogtijdagen in deze authentieke  bouwmethode bestaande uit gebinten met pen en gat verbinding. De kolommen bestaan uit eiken met daaronder hardstenen sokkels. De wanden zijn bekleed met eiken planken.

  Om het geheel een elitaire uitstraling te geven is er als dakbedekking gekozen voor een traditionele rietenkap. Deze rieten dakbedekking geeft het bouwwerk een fraaie uitstraling zodat het geheel mooi vergrijsd en aanpast aan het overige landschap.

  Uiteraard is dit een impressie van de onbeperkte mogelijkheden. Dit model is volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 8.00 m.
  Diepte: ca. 6.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Deze woning is geschikt als mantelzorgwoning en recreatiewoning.

  Meer info
  Vanaf € 88.821,00

 • Houten woning Damme

  Heerlijk wegdromen in deze woning. Door de leuke kleurstelling aan de buitenkant lijkt het net een strand huisje. Van binnen is het model ook uiterst strak afgewerkt.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 11.00 m.
  Diepte: ca. 8.70 m.

  Meer info
  Vanaf € 120.000,00

 • Houten woning Vreeland

  Prachtige woning met horizontale cederen gevelbeplanking. Door combinatie van woning en veranda een leuk ontwerp. Het dak boven de overkapping bestaat uit verschillende shutters, hierdoor krijgt u onder de woning ruim voldoende licht.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.20 m.

  Meer info
  Vanaf € 85.000,00

Artikelen 1 tot 10 van 42 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5