Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Buitenverblijf Lenthe

Het buitenverblijf Lenthe is uitgevoerd met zwarte wandbekleding en strakke schoren. De dakbedekking bestaat uit EPDM rubberfolie, maar het geheel wordt niet afgewerkt met een glasschuifwand systeem.


Specificaties:
Breedtemaat: ca. 6.00 m.
Dieptemaat: ca. 4.00 m.
Nokhoogte: ca. 2.60 m.
Dakbedekking: EPDM rubberfolie
Fundering: exclusief

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 5.603,00

Product beschrijving

Details

De verfijnde afwerking van Goed Verblijven zorgt ervoor dat uw kapschuur een geheel eigen uitstraling heeft. Dit onderscheidt zich van seriematige/standaard producten. De bouwwerken van Goed Verblijven worden samengesteld met duurzame materialen (duurzaamheidsklasse 1 of 2) wat resulteert in een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. De duurzame materialen hebben het voordeel dat deze vaak onderhoudsarm zijn of minimaal onderhoud vergen.

Gevelbekleding

Door persoonlijk advies op locatie kan Goed Verblijven een ideaalplaatje uitwerken welke correspondeert met de huidige situatie en uw achtertuin/uitzicht optimaal benut wordt. Aan de hand van uw wensen en de gewenste toepassing kunnen wij u een materiaalsoort adviseren. Aangezien het vrije keuze betreft qua materialen is het belangrijk om de wensen en huidige situatie te inventariseren om u een passen aanbod te doen. De gevelbekleding bestaande uit: Een totaal onderscheidende gevelbekleding is Douglas welke een roodachtige kleur heeft. Dit houtsoort is duurzaam en typerend qua lijnenspel. Het hout wordt op ten duur steeds harder. Veelal wordt dit hout toegepast als gevelbekleding maar ook wordt dit verwerkt in daken zoals de balklaag en het vellinghout. Omdat het hout dermate duurzaam is, is het uitstekend onbehandeld toepasbaar.

Ramen en deuren

De ramen en deuren van Goed Verblijven worden veelal vervaardigd uit hardhout. Hardhout: Dark Red Meranti wordt gegrond in de gewenste RAL kleur. Naast hardhout en kunststof is ook aluminium en staal mogelijk. Kunststof is eveneens leverbaar in diverse kleuren en de profielen zijn voorzien van een stalen inlage.

Dak

De daken worden voorzien van een balklaag, plaatmateriaal of vellinghout met daarop isolatiemateriaal. De dakbedekking bestaat bij een zadeldak (puntdak) uit: dakpannen, metalen dakpanplaten, metalen aluzink platen welke de uitstraling hebben van zinkplaten wat het geheel een moderne uitstraling geeft, dakleer/shingels of golfplaten. Bij een platdak zijn de mogelijkheden: dakleer of EPDM folie.

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Buitenverblijf Lenthe

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.