Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Ateliers

Het belangrijkste van een atelier is voldoende licht! Daarnaast is het fijn als uw atelier goed geïsoleerd is. Dit kan Goed Verblijven realiseren. Hieronder staan diverse ateliers die allemaal naar uw wensen samengesteld kunnen worden.


Artikelen 31 tot 40 van 56 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 • Houten atelier Spier

  Het houten atelier Spier is uitgevoerd in een combinatie van waxed wood en cedar, hierdoor wordt een prachtig geheel gecreëerd. Het geheel is zeer duurzaam en heeft een prachtige moderne uitstraling.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 9.15 m.
  Diepte: ca. 5.25 m.

  Meer info
  Vanaf € 32.074,00

 • Houten atelier Dronten

  Het houten atelier Dronten is voorzien van witte gevelbekleding gecombineerd met zwart. De wanden zijn voorzien van Modiwood planken welke geschilderd zijn in de desgewenste kleur. Door het inpandige luifel en de rietenkap heeft het model een mooie en fraaie uitstraling.

  Uiteraard is dit model volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 45.000,00

 • Houten atelier Bunnik

  Het tuinkantoor Bunnik is uitgerust met een glazen hoek. Hierdoor heeft u ruim voldoende licht in het atelier. Hierdoor heeft het geheel een prachtige cederen uitstraling.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepte: ca. 4.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 22.500,00

 • Houten atelier Den Koog

  Het houten atelier Den Koog is uitgevoerd met een waxedwood wandbekleding, de voorzijde is voorzien van een overkapping. Het geheel is hierdoor zeer prettig om te genieten van het buitenleven.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepte: ca. 6.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 26.800,00

 • Houten atelier Gorinchem

  Het atelier Gorinchem is uitgerust met een prachtige cederen gevelbekleding, aan de voorzijde heeft het atelier een luifel met enkele spots. Deze zullen het atelier prettig verlichten in de avonduren.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 24.995,00

 • Houten atelier Eembrugge

  Het houten atelier Eembrugge is utigevoerd met een ruime overkapping, hierdoor kunt u heerlijk genieten buiten het bouwwerk. U kunt eerder genieten van het buitenleven.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.20 m.

   

  Meer info
  Vanaf € 42.074,00

 • Houten atelier Bloemendaal

  Het houten atelier Bloemendaal is uitgerust met een cederen gevelbekleding, hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling. Het geheel is uitgevoerd in een L-vorm, hierdoor wordt de ruimte in uw tuin optimaal gebruikt.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 9.00 m.
  Diepte: ca. 9.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 60.546,00

 • Houten atelier Bergen

  Het houten atelier Bergen is uitgerust met een prachtige cederen gevelbekleding met een glazen voorzijde. Hierdoor heeft het atelier een prachtige uitstraling en zorgt voor een prettige ruimte

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 66.000,00

 • Houten atelier Huizen

  Het houten atelier Huizen is in de basis een eenvoudig model met een zadeldak en zwart potdeksel modiwood. Het gebouw is voorzien van een riante overkapping en bovenverdieping. De grote glaspartij aan de voorzijde zorgt voor een grote lichtopbrengst in de woning en geeft het een mooi uiterlijk.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 5.50 m.
  Diepte: ca. 10.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.50 m.

  Meer info
  Vanaf € 75.500,00

 • Houten atelier Harskamp

  Het houten atelier Harskamp kenmerkt zich door zijn gevelbekleding van Modiwood en het platte dak met dakleer en aluminium daktrim.

  Dit atelier is voorzien van Modiwood gevelbekleding wat ten eerste uitermate duurzaam is maar ook een prachtige uitstraling heeft. Om de moderne lijnen te behouden is er bewust gekozen om geen overstek aan het bouwwerk toe te passen. Het atelier is eveneens voorzien van 2 royale dubbele deuren waarvan één met zijlichten. Ten behoeve van de ventilatie zijn de ramen en deuren voorzien van roosters. 

  Uiteraard is dit model ook volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen. 

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 5.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.

  Meer info
  Vanaf € 19.000,00

Artikelen 31 tot 40 van 56 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6