Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Aanbouw Utrecht

De aanbouw Utrecht wordt op schroefpalen geplaatst, deze palen worden in de vaste grondslag bevestigd. Hierdoor is de kans op verzakking minimaal. 


In de voorzijde is er gekozen voor hardhouten kozijnen, deze zijn gegrond geleverd en hoeven alleen nog afgelakt te worden. De aanbouw is passend gemaakt zodat deze onder het balkon past, waardoor het totaal bij de bestaande woning past.


Maatwerk 
Uiteraard is deze recreatiewoning/chalet volledig naar uw wens aan te passen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 23.400,00

Product beschrijving

Details

De voorzijde is uitgerust met een cederen gevelbeklding. Deze duurzame gevelbekleding zorgt voor een luxe uitstraling en een prachtig geheel. De achterwand is uitgerust met waxedwood, deze wandbekleding heeft ook een uitstekende duurzaamheid en een mooie uitstraling.

De aanbouw wordt door middel van een knelstrip aan de huidige woning bevestigd. Hierdoor is het geheel uitstekend water dicht en kunt u optimaal genieten van uw aanbouw.

De aanbouw Utrecht wordt op schroefpalen geplaatst, deze palen worden in de vaste grondslag bevestigd. Hierdoor is de kans op verzakking minimaal.

In de voorzijde is er gekozen voor hardhouten kozijnen, deze zijn gegrond geleverd en hoeven alleen nog afgelakt te worden. In de achterzijde is er gebruik gemaakt van kunststof kozijnen, omdat de achterzijde niet meer bereikbaar zal zijn.

Afmetingen:
Breedtemaat: ca. 350 cm.
Dieptemaat: ca. 700 cm.
Wandhoogte: ca. 280cm.

Meerdere foto's zijn hier te vinden

Extra informatie

Extra informatie

Breedtemaat 700 cm
Dieptemaat 350 cm
Wandhoogte 280 cm
Nokhoogte 330 cm
Wandbekleding Waxedwood
Dakvorm Plat dak
Dakbedekking Dakleer of EPDM folie
Dakisolatie Ja
Materiaal ramen en deuren Hardhout

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Aanbouw Utrecht

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.