Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Mogelijkheden binnenafwerking

De binnenafwerking van uw bouwwerk kan op vele manieren uitgevoerd worden. De keuze is volledig aan u, maar om u een goed beeld te geven van enkele van de mogelijkheden hebben zijn op deze pagina enkele van de getoond.

Inhoudsopgave

Meranti multiplex
Vellingdelen
Gips
Stucwerk
Walls 4 you
Agnes One Step
Traditionele tegels
Fibo Trespo
Balklaag met vellingdelen
Agnes One Step dakplaten

Meranti multiplex

Meranti multiplex platen zijn breed inzetbaar voor de binnenzijde van vrijwel alle bouwwerken. De bewerking van deze wandbekleding is mogelijk zonder enkele problemen.

Het oppervlak van de platen is zeer glad. De platen zijn verder uitstekend te bewerken door te vrezen, zagen, schuren en lijmen. Hierdoor is het een uitstekende ondergrond voor bijvoorbeeld behangen.

Overzicht mantelzorgwoningen Offerte aanvragen

 
Meranti binnenwandbekleding
Vellingdelen
 

Vellingdelen

Vellingdelen zijn een veelgebruikte wandbekleding en plafond afwerking. De delen worden prachtig in elkaar geschoven waardoor gemakkelijk grote delen kunnen worden bekleed met deze planken.

Vellingdelen bestaan uit een V-groef en een bijpassende Veer (ook bekend als messing). De delen passen hierdoor prachtig in elkaar waardoor het een strak geheel wordt.

Overzicht garage's Contact aanvragen

Gips

Een andere veelgebruikte wandafwerking is gips. Gips wordt op het regelwerk bevestigd waarna de wanden een strakke afwerking hebben. De gips wandbekleding zal voorzien moeten worden van een eindafwerking.

Door de gipsplaten te voorzien van een eind afwerking krijgt u een prachtige uitstraling. Hierna kunt u volledig na wens de wanden afwerken met behang of bijvoorbeeld een verflaag.

Overzicht tuinkantoren Informatie aanvragen

 
Gips afwerking
Stucwerk
 

Stucwerk

Stucwerk is een veel voorkomende wandafwerking. Vaak wordt stucwerk aangebracht in combinatie met gipsplaten. Door deze combinatie kunt u ervan uitgaan dat u optimaal kunt genieten.

Door deze strakke wandafwerking, geeft u het geheel een moderne uitstraling waar u nog jaren van zult genieten. Stucwerk is namelijk een zeer duurzame wandbekleding.

Overzicht recreatiewoningen Vergunning aanvragen

Walls 4 you

Wals 4 You wandpanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De wandenpanelen worden beplakt met vliesbehang van topkwaliteit, in fraaie dessins. Er is keuze uit maar liefst 40 dessins.

De panelen worden blind aan de wand bevestigd, verder is de opbouw van de platen dusdanig dat de naad vrijwel niet zichtbaar is.

Overzicht gebouwd Informatie aanvragen

 
Walls 4 you wandpanelen
Agnes One Step wandbekleding
 

Agnes One Step

De Agnes One Step platen worden kant en klaar aangebracht in het bouwwerk. Er is geen sauswerk benodigd waardoor er veel werk wordt bespaard.

De platen hebben een basis van spaanplaat en zijn afgewerkt met een decoratieve folie. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat het geheel een uitstekende duurzaamheid heeft.

Overzicht mantelzorgwoningen Offerte aanvragen

Traditionele tegels

Traditioneel tegelwerk is een tijdloze oplossing voor de afwerking van uw badkamer. Tevens hebben tegels een zeer lange levensduur.

Tegels hebben de mogelijkhed alle stijlen te voorzien van de wensen. Zo kunt u gemakkelijk een moderne of een zeer traditionele uitstraling verkiezen.

Overzicht woningen Contact opnemen

 
Traditionele tegels
Fibo Trespo wanden
 

Fibo Trespo

De wandpanelen Fibo Trespo zijn van hoge kwaliteit. De panelen zijn in verschillende tegelmotieven beschikbaar, daarnaast is het tegelmotief in de platen gevreesd waardoor u de platen niet van echt kunt onderscheiden.

De platen zijn onderling verbonden door een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte toplaag en backing. Hierdoor zijn ze dus ideaal voor gebruik in badkamer

Overzicht recreatiewoningen Offferte aanvragen

Balklaag met vellingdelen

Wanneer u geen plafond toepast kunt u kiezen voor een balklaag met vellingdelen. De vellingdelen zijn verkrijgbaar in 2 houtsoorten namelijk douglas en vuren.

Vellingdelen bestaan uit een V-groef en een bijpassende Veer (ook bekend als messing). De delen passen hierdoor prachtig in elkaar waardoor het een strak geheel wordt.

Buitenwandafwerking mogelijkheden Prijs aanvragen

 
Balklaag met vellingdelen
Agnes one step Plafond
 

Agnes One Step dakplaten

Een plafond kan ook afgewerkt worden met Agnes One Step plafond platen. Deze platen hebben een zeer hoge duurzaamheid en een prachtige uitstraling, waardoor u optimaal kunt genieten van het bouwwerk.

Mantelzorgwoning Abcoude Informatie aanvragen