Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Mantelzorgwoning met aanbouw Bennebroek

De mantelzorgwoning Bennebroek is uitgerust met veel glas, hierdoor heeft u ten alle tijden voldoende licht in de woning. Daarnaast de gevelbekleding volledig onderhoudsvrij.


Het geheel heeft een moderne uitstraling en is uitgevoerd met een plat dak. Dit dak is bekleed met EPDM dakfolie, Deze dakbedekking heeft een verwachte levensduur van 40 jaar.


De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 104.175,00

Product beschrijving

Details

De mantelzorgwoning Bennebroek is uitgerust met een veelg las in de voorzijde, hierdoor heeft u geen gebrek aan natuurlijk licht in uw mantelzorgwoning. Daarnaast is de volledige mantelzorgoning gebouwd met duurzame materialen, de wanden zijn bekleed met cedral gevelbekleding en de kozijnen zijn vervaardigd uit kunstsof. Kortom, zorgt dit alles voor ene onderhoudsarm geheel.

Het dak is plat uitgevoerd met EPDM dakfolie. De wanden en het dak zijn goed geïsoleerd en hebben een hoge RC waarde. Het dak heeft een RC waarde van 6,0 en de wanden van 4,5. Hierdoor hoeft u niet extra te stoken.

Maatvoering:

Breedtemaat: 1420 cm.
Dieptemaat: 640 / 555 cm.
Goothoogte: 300 cm.

Aanbouw

De mantelzorgwoning is doormiddel van een aanbouw aan de bestaande woning bevestigd. De aanbouw is uitgerust met 1 dubbele deur met 2 zijlichten, 3 grote ramen van 220 cm. en 2 grote ramen met een hoogte van 220 cm.

De bevestiging aan de bestaande woning is gerealiseerd d.m.v. een H balk. Het plafond van de huidige keuken wordt verwijderd en doorgetrokken in de aanbouw / mantelzorgwoning. Daarnaast wordt de bestaande woning uitgerust met een nieuwe CV ketel die zowel de bestaande woning als de mantelzorgwoning van warmte voorziet.

Extra informatie

Extra informatie

Breedtemaat 1420 cm
Dieptemaat 640/555 cm
Wandhoogte 250 cm
Nokhoogte 345 cm
Wandbekleding regelwerk
Dakvorm Plat dak
Dakbedekking EPDM folie
Dakisolatie Ja
Materiaal ramen en deuren Kunststof

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Mantelzorgwoning met aanbouw Bennebroek

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.