Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Mantelzorgwoningen

Houten mantelzorgwoning

In het geval u hulpbehoevend bent is een mantelzorgwoning een prachtige uitkomst, ondanks dat u afhankelijk bent van andere mensen kunt u nog steeds op uzelf blijven worden.

Een houten mantelzorgwoning realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze mantelzorgwoningen worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van mantelzorgwoningen die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie.

Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij u ook helpen met de vergunningsaanvraag.


Artikelen 31 tot 40 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 • Houten mantelzorgwoning Delft

  De landelijke mantelzorgwoning Delft is uitgevoerd met een zwarte wandbekleding. Het geheel heeft een landelijke uitstraling, waardoor het geheel prachtig past binnen het gehele gebied.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 8.40 m.
  Diepte: ca. 8.45 m.

  Meer info
  Vanaf € 87.563,00

 • Houten mantelzorgwoning Garderen

  De houten mantelzorgwoning Garderen is uitgerust met een grote overkapping. De boeidelen zijn doorgevoerd in de staanders, waardoor er een prachtig geheel wordt gerealiseerd.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 13.90 m.
  Diepte: ca. 7.50 m.

  Meer info
  Vanaf € 61.500,00

 • Mobiele mantelzorgwoning Zoeterwoude 750 x 480 cm.

  De mantelzorgwoning Zoeterwoude is utigevoerd met een prachtige Modiwood wandbekleding. Het geheel is uitgevoerd op een stalen onderstel, waardoor deze in de toekomst weer verplaatst kan worden.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte ca. 750 cm.
  Diepte ca. 480 cm.
  Hoogtemaat ca. 250 cm.

  Meer info
  Vanaf € 56.250,00

 • Mantelwoning Driebruggen

  De houten mantelzorgwoning Driebruggen is uitgevoerd met een cederen wandbekleding en eikenhouten gebinten. Hierdoor heeft het geheel een uitstekende duurzaamheid. Door het samenvoegen van cederen wandbekleding, eiken gebinten een een gestucte borstwering, krijgt het totaal een zeer strakke uitstraling. Verder heeft het geheel duidelijke karakteristieken van een schuur waardoor het geheel nog mooier in uw tuin zal staan.

  De mantelzorgwoning is voorzien van hardhouten kozijnen en dubbelglas. De mantelzorgwoning is eveneens voorzien van een ruime verdiepingsvloer, waardoor het mogelijk wordt om kleinkinderen te laten logeren.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 11.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.31 m.
  Nokhoogte: ca. 5.25 m.

  Meer info
  Vanaf € 87.849,00

 • Houten mantelzorgwoning Bilthoven

  De houten woning Bilthoven is uitgerust met een prachtige uitstraling door het gebruik van een prachtige spanten. Hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 13.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 112.275,00

 • Houten mantelzorgwoning Castricum

  Deze houten mantelzorgwoning is voorzien van prachtige gevelwanden. Door de geventileerd aangebrachte cederen planken oogt het erg uniek. Eveneens is de duurzaamheid hiervan erg hoog wat garant staat voor tientallen jaren plezier van de gevelbekleding.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedtemaat: ca. 7.50 m.
  Diepte: ca.3.50 m.

  Meer info
  Vanaf € 40.478,00

 • Mobiele mantelzorgwoning Twello 900 x 480 cm.

  De mantelzorgwoning Twello is uitgevoerd met een prachtige Zweeds rabat gevelbekleding. Hierdoor heeft het geheel een prachtige landelijke uitstraling.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte ca. 480 cm.
  Diepte ca. 900 cm.
  Hoogtemaat ca. 260 cm.

  Meer info
  Vanaf € 63.437,00

 • Mobiele mantelzorgwoning Oudheusden 1100 x 400 cm.

  De mantelzorgwoning Oudheusden in de afmetingen 1100 x 400 cm. wordt uitgevoerd met zwart geverfd Dumowood. Daarnaast wordt het model standaard voorzien van een volledig afgewerkte badkamer, keuken en binnenwandafwerking.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedtemaat ca. 400 cm.
  Dieptemaat ca. 1100 cm.

  Meer info
  Vanaf € 78.044,00

 • Houten mantelzorgwoning Vreeland

  Prachtige mantelzorgwoning met horizontale cederen gevelbeplanking. Door combinatie van mantelzorgwoning en veranda een leuk ontwerp. De voorzijde is voorzien van veel glas.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.20 m.

  Meer info
  Vanaf € 46.877,00

 • Mantelzorgwoning Groessen

  De mantelzorgwoning Groessen is uitgevoerd in  waxedwood. Waxedwood is een duurzaam behandelde houtsoort. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw mantelzorgwoning.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen
  Breedtemaat: ca. 670 cm.
  Dieptemaat: ca. 870 cm.
  Goothoogte: ca. 250 cm.
  Nokhoogte: ca. 400 cm.

  Meer info
  Vanaf € 65.700,00

Artikelen 31 tot 40 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6