Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Mantelzorgwoningen

Houten mantelzorgwoning

In het geval u hulpbehoevend bent is een mantelzorgwoning een prachtige uitkomst, ondanks dat u afhankelijk bent van andere mensen kunt u nog steeds op uzelf blijven worden.

Een houten mantelzorgwoning realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze mantelzorgwoningen worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van mantelzorgwoningen die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie.

Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij u ook helpen met de vergunningsaanvraag.


Artikelen 11 tot 20 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Houten mantelzorgwoning Damme

  Heerlijk wegdromen in deze mantelzorgwoning. Door de leuke kleurstelling aan de buitenkant lijkt het net een strand huisje. Van binnen is het model ook uiterst strak afgewerkt.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 11.00 m.
  Diepte: ca. 5.20 m.

  Meer info
  Vanaf € 88.205,00

 • Mantelzorgwoning Heusden

  De mantelzorgwoning Heusden is uitgevoerd met een prachtige waxedwood wandbekleding. Hierdoor heeft het geheel een zeer hoge duurzaamheid. Daarnaast is het geheel voorzien van een grote glaspartij.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 8.54 m.
  Diepte: ca. 5.85 m.
  Wandhoogte: ca. 2.40 m.
  Nokhoogte: ca. 4.75 m.

  Meer info
  Vanaf € 59.000,00

 • Houten mantelzorgwoning Alphen aan den Rijn

  De mantelzorgwoning is uitgevoerd met een verticale zweeds rabat waxedwood wandbekleding. Het gehele is uitgevoerd met veel ramen en deuren, waardoor je een prachtige uitstraling krijgt.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 15.00 m.
  Diepte: ca. 7.40 m.

  Meer info
  Vanaf € 120.000,00

 • Houten mantelzorgwoning Nieuwegein

  De riante aanbouwen aan deze woningen zijn voorzien van Cederen gevelbeplanking. De Cederen planken staan in mooi contrast met de bakstenen van de originele woning.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 11.00 m.
  Diepte: ca. 7.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte:    ca. 6.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 95.000,00

 • Mantelzorgwoning Nieuw Vennep

  De mantelzorgwoning is uitgevoerd met een grote overkapping en een carport. Hierdoor kunt u uw auto dicht bij de ingang parkeren. Het geheel kan ook ingezet worden als poolhouse dijkzij de ruime overkapping.

  Door het geheel uit te voeren met Waxed Wood kunt u verzekerd zijn van een zeer hoge duurzaamheid. Door de dakbedekking te realiseren van EPDM kunt u optimaal genieten van de mantelzorgwoning.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 8.50 m.
  Diepte: 14.90 m.
  Wandhoogte: ca. 300 cm.

  Meer info
  Vanaf € 59.000,00

 • Mantelzorgwoning Groessen

  De mantelzorgwoning is voorzien van zwart potdeksel. Dit potdeksel is zwart na plaatsing nog een keer gebeitst, hierdoor is het zwart nog dieper en heeft het totaal nog een mooier uiterlijk.

  De mantelzorgwoning Groessen is uitgerust met eikenhouten gebinten en schoren. Dit geeft het geheel een authentieke uitstraling. De mantelzorgwoning Groessen is vrij tussen de weilanden geplaatst, dankzij de landelijke uitstraling van het geheel zorgt dit voor een prachtig plaatje.

  Maatwerk 
  Uiteraard is deze recreatiewoning/chalet volledig naar uw wens aan te passen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

  360 weergaveBekijk de referentie

  Meer info
  Vanaf € 69.000,00

 • Mobiele mantelzorgwoning Houten 900 x 400 cm.

  De mantelzorgwoning Houten in de afmetingen 900 x 400 cm. wordt uitgevoerd met zwart geverft Dumowood. Daarnaast wordt het model standaard voorzien van een volledig afgewerkte badkamer, keuken en binnenwandafwerking.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedtemaat ca. 400 cm.
  Dieptemaat ca. 900 cm.

  Meer info
  Vanaf € 63.854,00

 • Houten mantelzorgwoning Doornspijk

  De houten mantelzorgwoning is bekleed met Cedar wandbekleding, hierdoor heeft het geheel een prachtige en moderne uitstraling. Het dak van de mantelzorgwoning is voorbereid voor zonnepanelen, hierdoor kunt u gemakkelijk zonnepanelen installeren.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepte: ca. 10.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 72.500,00

 • Houten mantelzorgwoning Haarlem

  Riante mantelzorgwoning voorzien van Cederen wanden. Door de verticale beplanking een strakke uitstraling.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Dieptea: ca. 8.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 55.450,00

 • Mantelzorgwoning Spijk

  De mantelzorgwoning is uitgevoerd met een ruime luifel. Deze luifel wordt ondersteund met door twee prachtige staanders met mooie poeren. Daarnaast is het geheel voorzien van grote hoeveelheden glas, waardoor er optimaal genoten kan worden van het buitenleven.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exactie prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 4.50 m.
  Diepte: ca. 10.00 m.
  Hoogtemaat: ca. 2.95 m.
  Luifel: ca. 2.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 42.379,00

Artikelen 11 tot 20 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5