Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Mantelzorgwoningen

Houten mantelzorgwoning

In het geval u hulpbehoevend bent is een mantelzorgwoning een prachtige uitkomst, ondanks dat u afhankelijk bent van andere mensen kunt u nog steeds op uzelf blijven worden.

Een houten mantelzorgwoning realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze mantelzorgwoningen worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van mantelzorgwoningen die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie.

Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij u ook helpen met de vergunningsaanvraag.


Artikelen 1 tot 10 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mantelzorgwoning met garage Groessen

  De mantelzorgwoning is voorzien van zwart potdeksel. Dit potdeksel is zwart na plaatsing nog een keer gebeitst, hierdoor is het zwart nog dieper en heeft het totaal nog een mooier uiterlijk.

  De mantelzorgwoning Groessen is uitgerust met eikenhouten gebinten en schoren. Dit geeft het geheel een authentieke uitstraling. De mantelzorgwoning Groessen is vrij tussen de weilanden geplaatst, dankzij de landelijke uitstraling van het geheel zorgt dit voor een prachtig plaatje.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Meer info
  Vanaf € 139.000,00

 • Mobiele mantelzorgwoning Wassenaar 900 x 330 cm.

  De mantelzorgwoning heeft een prachtige Dumowood wandbekleding, hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling. Daarnaast wordt het geheel gebouwd op een onderstel, waardoor het geheel zeer snel op locatie geplaatst kan worden.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedtemaat ca. 330 cm.
  Dieptemaat ca. 900 cm.

  Meer info
  Vanaf € 52.680,00

 • Mantelzorgwoning Emmen 700 x 800 cm.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte ca. 700 cm.
  Diepte ca. 800 cm.
  Hoogtemaat ca. 320 cm.

  Meer info
  Vanaf € 62.919,00

 • Mantelzorgwoning Soest 1950 x 750 cm.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte ca. 1950 cm.
  Diepte ca. 750 cm.
  Wandhoogte ca. 220 cm, nokhoogte ca. 500 cm

  Meer info
  Vanaf € 90.900,00

 • Houten mantelzorgwoning Elspeet

  De houten mantelzorgwoning Elspeet kenmerkt zich door de geweldige omgeving waarin de mantelzorgwoning is gebouwd. Vanuit de mantelzorgwoning is er een mooi uitzicht over de landerijen de bossen.

  De mantelzorgwoning is verder voorzien van een zeer duurzame gevel bekleding en dakbedekking. Hierdoor zijn de eigenaren van deze mantelzorgwoning verzekerd van een lange levensduur.

  Breedtemaat ca. 1000 cm.
  Dieptemaat ca. 600 cm.
  Nokhoogte ca. 500 cm.

  Meer info
  Vanaf € 89.950,00

 • Houten mantelzorgwoning Purmerend

  De mantelzorgwoning kenmerkt zich door zijn duurzame gevelbekleding van ModiWood en dakbedekking van EPDM. Dit staat garant voor een lange levensduur waardoor u optimaal kunt genieten van uw Mantelzorgwoning.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exactie prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedtemaat: ca. 1800 cm.
  Dieptemaat: ca. 500 / 745 cm.
  Wandhoogte: ca. 300 cm.

  Meer info
  Vanaf € 95.000,00

 • Recreatiewoning Oostkapelle

  De recreatiewoning Oostkapelle is uitgevoerd met een prachtige ModiWood wandbekleding. Hierdoor heeft het geheel een zeer hoge duurzaamheid en een prachtige landelijke uitstraling.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 5.00 m.
  Diepte: ca. 8.00 m.
  Wandhoogte: ca. 3.00 m.
  Nokhoogte: ca. 6.16 m.

   

  Prijs op aanvraag, vandaar '0' euro aanduiding. 

  Meer info
  Vanaf € 95.000,00

 • Houten mantelzorgwoning Bergen

  Modern, licht en duurzaam zijn de kenmerken van deze houten mantelzorgwoning. Heerlijk wegdromen vanuit uw stoel door één van de vele ruiten welk deze mantelzorgwoning bezit.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00m.
  Diepte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 56.000,00

 • Houten mantelzorgwoning Utrecht

  Houten mantelzorgwoning Utrecht. Deze mantelzorgwoning is een strakke woning met waxedwood gevelbekleding. Doordat het model is voorzien van een glazen wand, heeft u ruim voldoende licht in de mantelzorgwoning.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Meer info
  Vanaf € 138.275,00

 • Mantelzorgwoning Hooglanderveen

  De mantelzorgwoning Hooglanderveen kenmerkt zich door het gebruik van verschillende wandbekledingen. Ondanks dat het geheel is uitgevoerd in ModiWood zijn de wanden voorzien van zowel rabat als potdeksel.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 8.50 m.
  Diepte: ca. 11.60 m.
  Goothoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 115.000,00

Artikelen 1 tot 10 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5