Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Mantelzorgwoningen

Houten mantelzorgwoning

In het geval u hulpbehoevend bent is een mantelzorgwoning een prachtige uitkomst, ondanks dat u afhankelijk bent van andere mensen kunt u nog steeds op uzelf blijven worden.

Een houten mantelzorgwoning realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze mantelzorgwoningen worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van mantelzorgwoningen die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie.

Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij u ook helpen met de vergunningsaanvraag.


Artikelen 61 tot 70 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 5
 2. 6
 3. 7
 4. 8
 5. 9
 • Houten mantelzorgwoning Mijdrecht

  Moderne mantelzorgwoning met verticale gevelbeplanking. De gevelplanken zijn voorzien van een wax laag waardoor ze uiterst duurzaam zijn. De werkende breedtes van de planken zijn variërend wat het een fraai lijnenspel geeft.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 12.50 m.
  Diepte: ca. 7.25 m.

  Meer info
  Vanaf € 128.610,00

 • Houten mantelzorgwoning Bussum

  De houten mantelzorgwoning Bussum kan aangebouwd worden aan een bestaande woning. U kunt de woning uiteraard ook vrijstaand bouwen. Het geheel is voorzien van veel glas in de voorzijde.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 11.50 m.
  Diepte: ca. 5.30 m.

  Meer info
  Vanaf € 81.233,00

 • Houten mantelzorgwoning Bodegraven

  De mantelzorgwoning Bodegraven is uitgevoerd met een ModiWood wandbekleding. Dit zorgt voor een zeer hoge duurzaamheid en een prachtige uitstraling. Daarnaast zorgt de inpandige luifel voor een prettige overkapping.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 9.50 m.

  Meer info
  Vanaf € 75.500,00

 • Mantelzorgwoning Barneveld

  De mantelzorgwoning Barneveld is uitgerust met een een grote glazen voorwand, hierdoor kunt u optimaal genieten van de omgeving tijdens uw vakanties. Verder is het model voorzien van een bovenverdieping waardoor er ruimte is voor minimaal 6 tot maximaal 10 personen.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Maatvoering
  Breedte: ca. 9.10 m.
  Diepte: ca. 10.50 m.
  Wandhoogte: ca. 3.00 m.
  Nokhoogte: ca. 6.50 m.

  Meer info
  Vanaf € 108.657,00

 • Houten mantelzorgwoning Rijswijk

  Houten mantelzorgwoning Rijswijk is een grote woning welke voorzien is van Modiwood gevelbekleding en zwarte sneldekpannen. De ramen en deuren zijn in hardhout uitgevoerd.

  Vanwege het grote formaat is de entree voorzien van een riante overkapping. Dit geeft het model een mooie uitstraling en breekt de lange lijn in de woning. Uiteraard is dit volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen!

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 15.00 m.
  Diepte: ca. 7.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 129.531,00

 • Houten mantelzorgwoning Heino

  De houten mantelzorgwoning Heino heeft een onderscheidend vermogen t.o.v. de vele andere modellen. Het dak is a-symmetrische waardoor het uitzicht op de omliggende landerijen goed zichtbaar zijn vanaf de bovenverdieping.

  Het model is voorzien van Modiwood gevelbekleding en sneldekpannen met daartussen diverse dakramen. Vanwege de functionaliteit is er gekozen voor een grote verdiepingsvloer waardoor alle ruimte optioneel benut kan worden.

  Uiteraard is dit een voorbeeld van de tal van andere mogelijkheden en volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen/situatie.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 77.102,00

 • Houten mantelzorgwoning Wateringen

  De mantelzorgwoning Wateringen kenmerkt zich door zijn zwarte gevelbekleding van Modiwood en het inpandige luifel.

  Door de riante kapconstructie is er op de eerste verdieping ook veel ruimte waardoor de dakramen goed voor extra licht zorgen. Deze mantelzorgwoning is voorzien van een complete verdiepingsvloer.

  Uiteraard is dit model ook volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen. 

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.30 m.

  Meer info
  Vanaf € 77.102,00

 • Houten mantelzorgwoning Oss

  De houten mantelzorgwoning Oss kenmerkt zich door zijn gevelbekleding van RED CEDAR en het platte dak met dakleer.

  De strakke belijning van het Cederhout wat verticaal is aangebracht geeft het bouwwerk en mooie uitstraling. Daarnaast zijn de hardhouten schuifdeuren en de aluminium daktrim in het antraciet uitgevoerd. De loopdeur aan de achterzijde is blind aangebracht waardoor deze nauwelijks opvalt in de gevel.

  Het ideale van deze oplossing, aanbouwen aan bestaand woonhuis, is dat de mantelzorgwoning een aparte woning is maar toch door de woning  bereikbaar is.

  Uiteraard is deze ook volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepte: ca. 4.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 3.00 m. 

  Meer info
  Vanaf € 52.800,00

 • Houten mantelzorgwoning Boskoop

  De houten mantelzorgwoning Boskoop is uitgerust met een prachtige cederen gevelbekleding. De mantelzorgwoning is volledig enkellaags uitgevoerd. Hierdoor is het geheel levensloop bestendig. Let op de genoemde prijs is exclusief zonnepanelen.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 765 cm.
  Diepte: ca. 620 cm.

  Meer info
  Vanaf € 74.950,00

 • Houten mantelzorgwoning Oud-Alblas

  De houten mantelzorgwoning Oud-Alblas kenmerkt zich door zijn horizontale gevelbekleding van Modiwood en het platte dak met dakleer.

  De mantelzorgwoning is verspringend aangebracht waardoor de deur droog benaderbaar is. De woning ernaast is op deze wijze verlengd. De mantelzorgwoning is voorzien van een riante dubbele deur met zijlichten van hardhout en een enkele loopdeur.

  Zoals u ziet hoeft een mantelzorgwoning niet heel groot te zijn. Door een effectieve indeling kan een kleine ruimte aan alles functies voldoen.

  Uiteraard is dit model ook volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen. 

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 5.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.

  Meer info
  Vanaf € 38.551,00

Artikelen 61 tot 70 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 5
 2. 6
 3. 7
 4. 8
 5. 9