Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Mantelzorgwoningen

Houten mantelzorgwoning

In het geval u hulpbehoevend bent is een mantelzorgwoning een prachtige uitkomst, ondanks dat u afhankelijk bent van andere mensen kunt u nog steeds op uzelf blijven worden.

Een houten mantelzorgwoning realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze mantelzorgwoningen worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van mantelzorgwoningen die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie.

Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij u ook helpen met de vergunningsaanvraag.


Artikelen 21 tot 30 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mantelzorgwoning Alkmaar

  De houten mantelzorgwoning Alkmaar is uitgevoerd in Modiwood, hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling. De mantelzorgwoning is voorzien van een ruime bovenverdieping, waardoor u gemakkelijk kleinkinderen kunt laten logeren.

  Doordat alles beneden is uitgevoerd zal u niet naar boven hoeven. Dit is een van de belangrijkste kenmerken aan een mantelzorgwoning.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.50 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 87.733,00

 • Mantelzorgwoning Rhenen

  De matnelzorgwoning is vervaardigd uit Modiwood. Deze zeer duurzame wandbekleding, zorgt dat u optimaal kunt genieten van de mantelzorgwoning.

  De mantelzorgwoning is voorzien van een aantal prachtige luiken, waardoor het een prachtig totaal wordt. Dankzij deze luiken kunt u optimaal genieten van het geheel.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.50 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Meer info
  Vanaf € 49.950,00

 • Mantelzorgwoning Abcoude

  De mantelzorgwoning Abcoude is uitgevoerd met horizontale en verticale gevelbekleding. Dit afwisselende gebruik van gevelbekleding geeft het geheel een prachtige uitstraling. De mantelzorgwoning is verder voorzien van veel ramen en deuren en 2 ruime luifels.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Meer info
  Vanaf € 75.000,00

 • Mantelzorgwoning met aanbouw Bennebroek

  De mantelzorgwoning Bennebroek is uitgerust met veel glas, hierdoor heeft u ten alle tijden voldoende licht in de woning. Daarnaast de gevelbekleding volledig onderhoudsvrij.

  Het geheel heeft een moderne uitstraling en is uitgevoerd met een plat dak. Dit dak is bekleed met EPDM dakfolie, Deze dakbedekking heeft een verwachte levensduur van 40 jaar.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Meer info
  Vanaf € 104.175,00

 • Mobiele mantelzorgwoning Hoogeveen 900 x 480 cm.

  De mantelzorgwoning Hoogeveen is uitgevoerd met een prachtige blanke rabat gevelbekleding, deze Dumowood wandbekleding is zeer duurzaam en zorgt voor een prachtige moderne uitstraling.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 900 cm.
  Diepte: ca. 408 cm.
  Hoogtemaat: ca. 230 cm.

  Meer info
  Vanaf € 63.437,00

 • Mantelzorgwoning Beekbergen

  De houten mantelzorgwoning Beekbergen is uitgevoerd met een ruime overkapping. Deze overkapping geeft het totaal een prachtige moderne uitstraling. De voorwand is uitgevoerd met ruim voldoende glas. waardoor er overdag ruim voldoende licht is.

  De mantelzorgwoning is van alle gemakken voorzien. Het geheel is ingericht op één vloer waardoor er nooit meer een trap beklommen hoeft te worden.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 17.70m.
  Diepte: ca. 7.40 m.
  Wandhoogte: ca. 3.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 100.000,00

 • Houten mantelzorgwoning Amsterdam

  De houten mantelzorgwoning Amsterdam is uitgevoerd in waxedwood gevelbekleding. Deze duurzame wandbekleding zorgt voor een prachtig geheel, waar u jaren zorgeloos van kunt genieten.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 20.00 m.
  Diepte: ca. 10.65 m.

  Meer info
  Vanaf € 89.950,00

 • Houten mantelzorgwoning Dokkum

  Houten mantelzorgwoning met een zwarte zweeds rabat gevelbekleding. Door het toepassen van een zadeldak met kilkeper, krijgt u een prachtig geheel.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen: 
  Breedte: ca. 11.00 m.
  Diepte: ca. 8.70m.

  Meer info
  Vanaf € 88.205,00

 • Mobiele mantelzorgwoning Geldermalsen 750 x 480 cm.

  De mantelzorgwoning Geldermalsen is uitgevoerd met een prachtige Modiwood wandbekleding, het geheel is gebouwd op een stalen onderstel. Hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte ca. 750 cm.
  Diepte ca. 480 cm.
  Hoogtemaat ca. 250 cm.

  Meer info
  Vanaf € 56.250,00

 • Houten mantelzorgwoning Schoten

  Moderne mantelzorgwoning met zwarte horizontale gevelbeplanking. Door de strakke belijning van het geventileerd aangebrachte hout een modern karakter. Ook het werken met twee kleuren, wordt er een pracht geheel gerealiseerd.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 15.00 m.
  Diepte: ca. 7.60 m.

  Meer info
  Vanaf € 125.550,00

Artikelen 21 tot 30 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5