Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Mantelzorgwoningen

Wanneer u ouder bent en wellicht in de buurt van uw huidige woonhuis of familie wilt blijven wonen is een houten mantelzorgwoning een oplossing. De mantelzorgwoningen van Goed Verblijven kenmerken zich door de uitmuntende kwaliteit en uitvoering. Doordat wij deze uitvoeren in een hoge kwaliteit hebben zijn de mantelzorgwoningen uitstekend te gebruiken in de zomer zowel in de winter. De mantelzorgwoningen worden voorzien van een hoge isolatie. Concreet houdt dit in dat de wanden circa 35 cm. dik zijn. Door de dikte van de wanden en het daartussen aangebrachte isolatiemateriaal kunt u uitstekend verblijven in onze mantelzorgwoningen. Kijk ook op de website voor vele modellen en uitvoeringen van mantelzorgwoningen. Daarnaast willen wij u graag adviseren om de mantelzorgwoning volledig naar uw wensen samen te stellen. Zodoende krijgt u exact hetgeen u wenst en past in uw tuin. 

De mantelzorgwoningen van Goed Verblijven kunt u zowel casco als volledig sleutelklaar laten uitvoeren. Wanneer u het model casco laat uitvoeren dient u nog wel zelf de isolatie aan te brengen. Het voordeel hiervan is echter wel dat u de binnenbekleding zelf kunt uitvoeren en zodoende aanzienlijk kunt besparen. Daarnaast kan het makkelijk zijn voor de installatie om deze afwerking zelf uit te voeren. Uiteraard kunnen wij ook de installatie met binnen afwerking voor u regelen. Wij zullen het dan volledig behangklaar, sausklaar of zelfs voorzien van behang of sauswerk.

Diverse uitvoeringen zijn mogelijk qua vormgeving. De mantelzorgwoningen van Goed Verblijven zijn zowel zeer modern als klassiek uitvoerbaar. De mogelijke stijlen kunt u ook vinden op onze website en hieronder. Uiteraard kunnen wij de mantelzorgwoningen ook anders uitvoeren. Wanneer u een mooie foto, schets of idee heeft horen wij het graag. Wij staan namelijk open voor vernieuwing. Zo hebben wij onlangs ook het Rhombus profiel aangebracht in ons assortiment. Een fraaie stijl welke de mantelzorgwoningen weer net weer een andere look geeft dan anders. Op de website staan veel mantelzorgwoningen geëtaleerd welke allemaal aanpasbaar zijn aan de hand van uw wensen.     

Mantelzorgwoningen vergunningvrij

Doordat de overheid een participatiesamenleving toejuicht is het bouwen van een mantelzorgwoning in vele gevallen vergunningsvrij. Het vergunningsvrij bouwen van een mantelzorgwoning heeft uiteraard wel eisen m.b.t. het oppervlakte van het bouwblok, kavel en situatie. In vele gevallen is het echter vergunningsvrij te plaatsen. Het vergunningsvrij bouwen van een mantelzorgwoning is ideaal wanneer u zo´n mantelzorgwoning wens. Neem contact met ons op om de uitgangspunten door te nemen en u te laten voorlicht m.b.t. het vergunningsvrij bouwen van zo´n mantelzorgwoning.

Mantelzorgwoningen bouwen

Goed Verblijven heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van diverse mantelzorgwoningen. Door de ervaring kunnen wij u gerichte informatie geven voor het bouwen van een mantelzorgwoning. Het bouwen van zo´n mantelzorgwoning doet u namelijk niet dagelijks. Op de website heb ik diverse voorbeelden geëtaleerd. Wanneer u een mantelzorgwoning gaat bouwen is het ten eerste belangrijk dat u gaat kijken of dit vergunningsvrij of met een vergunning moet. In vele gevallen kunt u dus zo´n mantelzorgwoning vergunningsvrij bouwen hoewel dit niet in alle gevallen zo is. Daarnaast is belangrijk om over een fundatie na te denken. Wilt u de mantelzorgwoning bouwen welke maar tijdelijk gaat dienen als mantelzorgwoning of wilt u deze weer op termijn gaan verplaatsen? Dit is wel belangrijk voor de fundatie. Wanneer de mantelzorgwoning dus tijdelijk is kunnen wij het zo bouwen dat het eenvoudig te verplaatsen of af te breken is. Hiervoor kunnen wij ook diverse opties bespreken.  M.b.t de wand is het verstandig om de mantelzorgwoning ondergeschikt te maken aan het daarnaast bestaande woonhuis. Zo kunt u door middel van gevelbekleding de mantelzorgwoning een onderdeel maken van het geheel. Dit is ook zo met het dak. Wanneer het woonhuis voorzien is van een zwarte dakpan raden wij aan dit ook te doen op de mantelzorgwoning. Neem contact met ons op om de onbeperkte mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact aanvragen

 

 

Hieronder een overzicht van diverse uitvoeringen welke allemaal op maat te fabriceren zijn, zo kunt u uw eigen mantelzorgwoning laten bouwen! 

Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning           
          Houten mantelzorgwoning type Drachten                                       Houten mantelzorgwoning Brussel                                         Houten mantelzorgwoning Aalsmeer
Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning
                Houten mantelzorgwoning De Meern                                       Houten mantelzorgwoning Garderen
Houten mantelzorgwoning    Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning
              Houten mantelzorgwoning Doornspijk                                      Houten mantelzorgwoning Gorinchem                                      Houten mantelzorgwoning Lokeren
Houten mantelzorgwoning      Houten mantelzorgwoning 
               Houten mantelzorgwoning Bodegraven                                         Houten mantelzorgwoning Andijk
Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   
                  Houten mantelzorgwoning Wassenaar                                   Houten mantelzorgwoning Vreeland                                         Houten mantelzorgwoning Urk
Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning
                Houten mantelzorgwoning Kockengen                                  Houten mantelzorgwoning Noordwijkerhout                               Houten mantelzorgwoning Mijdrecht

Kijk voor nog meer modellen op de website: www.goedverblijven.nl/mantelzorgwoningen

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, Klik hier voor het contactformulier.  

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen


Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen 

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen    Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, Klik hier voor het contactformulier.  

 U vindt nog meer mantelzorgwoningen op onze website. Klik hier voor het totaal overzicht van de mantelzorgwoningen.  

Ook op Facebook, Instragram en Pinterest plaatsen wij inspiratiefoto's en tips. Volgt u ons daar al?