Logo Goed Verblijven

Huis bouwen voor 150.000, 200.000 of 300.000 euro

Geschreven door:

Wanneer u op het punt staat om een huis te bouwen, komen er veel dingen op u af. Denk hierbij aan het ontwerp, de oppervlakte, de afwerking, de materialen en de prijs. Een huis bouwen kan voor verschillende budgetten. In deze blog vertellen wij wat u krijgt voor uw budget!

Huis bouwen voor 150.000 euro

Een houten huis bouwen voor 150.000 euro is mogelijk. Hiervoor heeft u vaak een wat kleiner woonoppervlak en moet u het voorbereidende grondwerk zelf doen. Het is mogelijk om twee slaapkamers te realiseren. De voorbereidingen voor de badkamer en keuken zijn gedaan, maar deze moet u nog zelf laten plaatsen. Een woning voor 150.000 euro wordt vaak casco opgeleverd. Wilt u een betaalbaar houten huis bouwen? Dan moet u aan ontwerpen zoals de woning in Hierden, de woning in Ermelo of de woning in Enschede denken. Onze woningen zijn altijd maatwerk, daarom kunnen wij de woning volledig aanpassen, zodat het binnen het budget van 150.000 euro valt.

Huis bouwen voor 250.000 euro

Wanneer u een huis wilt bouwen voor een budget van 250.000 euro, heeft u meer mogelijkheden. Deze woningen zijn vaak duurder, omdat het woonoppervlak groter is, maar het is voor deze prijs ook mogelijk om ons het grondwerk te laten regelen of voor duurzame installaties te kiezen zoals een warmtepomp met zonnepanelen. Daarnaast kunt u voor 250.000 euro een woning hebben die volledig afgebouwd is, u hoeft dan enkel nog het sauswerk van de wanden, vloerbedekking en de keuken te plaatsen. Het is natuurlijk geheel afhankelijk van uw wensen of het bouwen van een huis voor 250.000 euro mogelijk is. Een voorbeeld van een woning voor dit budget is woning Oldebroek.

Huis bouwen vanaf 300.000 euro

Wanneer u een huis laat bouwen voor 300.000 euro of meer, dan kiest u voor luxe. Vanaf 300.000 euro mag u verwachten dat u een groter woonoppervlak heeft en voorzien is van duurzame installaties, zoals zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming of een airco. Daarnaast kunnen wij de woning sleutelklaar opleveren. In overleg kunnen we met onze partners ook zorgen voor een keuken, sanitair of een vloer. De woning in Sint-Maartensdijk is een voorbeeld van een woning die luxe afgewerkt kan worden vanaf 300.000 euro. Het typerende aan model Sint-Maartensdijk is dat deze voorzien is van aluminium kozijnen en een riante glasgevel waarbij het buitenleven binnen kunt ervaren.

Compleet ontzorgen

Wij kunnen ook alle omliggende zaken voor u regelen. Denk hierbij aan het grondwerk, de bestrating, de fundatie, elektriciteit en de complete technische installatie. Zo kunnen wij de woning geheel sleutelklaar leveren.

Huis bouwen voor 250.00 euro

Goed Verblijven levert maatwerk

Wilt u een huis bouwen voor 150.000 euro, 200.000 euro of 300.000 euro? Dan bent u bij Goed Verblijven aan het juiste adres. Alle woningen die wij bouwen zijn maatwerk. Dit betekent dat alles volledig aan uw wens en budget kan worden aangepast. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Houten garage IJmuiden

Een houten kapschuur kopen

Bekijk voorbeeld

Wanneer u voornemens bent een houten kapschuur aan te  kopen is het belangrijk dat deze er mooi uitziet. U bent namelijk voornemens om een behoorlijke  investering te doen. Daarnaast geeft een mooie kapschuur een meerwaarde aan de woning.

Vakantiewoning op Texel

Investeren in een vakantiewoning

Bekijk voorbeeld

Het investeren in een vakantiewoning zorgt vaak voor een hoog rendement, daarom is dat tegenwoordig erg populair. In deze blog vertellen wij u wat de voor- en nadelen zijn van beleggen in een vakantiehuis.