Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp ons op 06-82838759

Houten Tuinkantoor

Het ‘nieuwe’ werken wordt steeds populairder door de toenemende druk op de weg en het spoor. De huidige technologie die het mogelijk maakt om thuis, of waar dan ook, te werken draagt ook hard bij om het ‘nieuwe’ werken het ‘huidige’ werken te maken.

Advies van vergunning tot oplevering

Ondanks dat het ‘nieuwe’ werken in opkomst is, wordt nog niet altijd de gewenste productiviteit behaald. Om dit te verhogen adviseert Goed Verblijven een plek om u af te zonderen van al het tumult in uw woning. De oplossing is in de vorm van een tuinkantoor.

Een tuinkantoor bouwen kunt u niet zomaar doen. Eerst zal er gekeken worden of er een vergunning nodig is, maar in veel gevallen mag er vergunningsvrij gebouwd worden. Als u vragen heeft over een vergunningsaanvraag, kunt u contact op nemen.

Tuinkantoor kopen

Wanneer u heeft besloten een tuinkantoor aan te schaffen, wordt er gekeken naar de vorm. Het te koop aangeboden tuinkantoor zal aangepast kunnen worden aan uw woning. Hierdoor neemt de kans op een vergunning toe. Uiteraard kunnen wij op locatie komen kijken en een tuinkantoor te koop aanbieden dat overeenkomt met uw wensen.

Tuinkantoor prefab

Door te kiezen voor Goed Verblijven kiest u voor prefab, ook bekend als prefabricage. Prefab houdt in dat het tuinkantoor op maat zoveel mogelijk wordt voorbereid in de fabriek. Hierdoor wordt het tuinkantoor een bouwpakket, dat eenvoudig en snel geplaatst kan worden.

De wandpanelen worden in de fabriek voorzien van isolatie en eventueel de gevelbekleding. Het tuinkantoor bouwpakket kan hierdoor in korte tijd in uw tuin geplaatst worden. Het prefab tuinkantoor zal uiteraard op een fundatie geplaatst dienen te worden. De fundatie is afhankelijk van de ondergrond waarop gebouwd zal worden. Goed Verblijven geeft u het benodigde advies voor de fundatie van het tuinkantoor.

Tuinkantoor geïsoleerd

Om prettig te kunnen werken is isolatie van groot belang. In een geïsoleerd tuinkantoor zal u geen last hebben van extreme hitte of kou. De optimale isolatie zorgt voor een prettige werktemperatuur van circa 22 graden Celsius.

Sleutel klaar tuinkantoor

De prijs van een tuinkantoor bouwen is voor een groot deel afhankelijk voor het afwerkingsniveau. In het geval u kiest voor een volledige elektrische installatie en gips en gestucte wanden. Hierdoor is een tuinkantoor op maat de perfecte oplossing.

Tuinkantoor prijzen

De tuinkantoor prijzen zijn afhankelijk van het afwerkingsniveau en de wandbekleding. Een modern tuinkantoor heeft een totaal andere uitstraling dan een landelijk tuinkantoor, maar beide stijlen kunnen in uw prijsklasse worden uitgevoerd.

Impressie

Filter page:
All
Houten tuinkantoor
Tuinkantoor maatwerkaanvragen

Houten tuinkantoor, Goed Verblijven adviseert vanaf vergunning tot na de oplevering!

Door de toenemende drukte op de weg en de daarbij alsmaar langere reistijden naar het werk is het ‘nieuwe’ werken steeds meer actueel. Door de huidige technologie kunt u uitstekend vanuit huis uw werk doen, zonder fysiek aanwezig te zijn op het bedrijf. Wanneer u echter met meerdere personen in een huis woont, is het ideaal als u zich terug kunt trekken in een afzonderlijke ruimte. De productiviteit verbeterd aanzienlijk, zeker wanneer het kantoor een aparte entree heeft en los staat van het woonhuis. Een houten tuinkantoor voldoet aan al deze voorwaarden. Doordat het houten tuinkantoor afzonderlijk van het woonhuis staat, kunt u vanuit hier heel fijn werken. Om te kijken of u een vergunning nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken dan of dit noodzakelijk is. Er mag momenteel veel vergunningsvrij gebouwd worden, zie artikel vergunningsvrij bouwen. Wanneer het niet mag, kunnen wij u assisteren of de aanvraag voor vergunning voor u doen!

Houten tuinkantoor kopen

Wanneer u heeft besloten om een houten tuinkantoor aan te schaffen, wordt er gekeken naar de vorm. Het is mooi als het tuinkantoor (deels) overeenkomt met uw woning, en past in uw tuin. Wij kunnen telefonisch of per e-mail met u overleggen wat uw wensen zijn voor de vormgeving van uw tuinkantoor. Natuurlijk komen wij ook graag op de locatie kijken. Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp.

Houten tuinkantoor bouwen in een kort tijdsbestek

Doordat Goed Verblijven zoveel mogelijk voorbereid in de fabriek is het plaatsen van een houten tuinkantoor eenvoudig. De wandpanelen worden in de fabriek al voorzien van isolatie en eventueel de gevelbekleding. Deze voorbereiding is een tijdwinst voor het plaatsen van het tuinkantoor. Wanneer men echter geen dilatatielatten wenst wordt het tuinkantoor ter plaatse bekleed. Het plaatsen van de complete wanden kan echter in een kort tijdsbestek waardoor u snel het gewenste resultaat hebt in plaats van weken van bouwactiviteiten in uw tuin. De fundatie van het houten tuinkantoor is variërend, zo moet er gekeken worden naar de ondergrond. Aan de hand daarvan kan er een goed advies gegeven worden.

Een tuinkantoor in de winter en voorzien van elektra

Aangezien een houten tuinkantoor een oplossing is om rustig uw werk te doen moet het er wel behaaglijk zijn. Wanneer de tempartuur op nulpunt of zelfs daarbeneden is zal eventueel kantoorwerk niet productief kunnen worden uitgevoerd. Omdat een tuinkantoor jaarrond gebruiksvriendelijk moet zijn, worden de tuinkantoren van Goed Verblijven voorzien van een optimale isolatie. Wel zo fijn om s ’winters te werken met een lekkere tempratuur rond de 22 graden. Ook in de zomer zal het houten tuinkantoor extreme hitte buitenhouden door de goede isolatie. Door deze isolatie is het zomer en winter behaaglijk in uw tuinkantoor van hout! Een tuinkantoor vereist elektra, verwarming en eventueel een vaste data aansluiting. Ook daarvoor kan Goed Verblijven zorg dragen. Met die benodigdheden wordt het plaatje namelijk compleet en kunt u zorgeloos werken in uw tuinkantoor.

Sleutelklaar tuinkantoor

Naast het fundament en technische installatie kunnen wij ook de volledige afbouw realiseren. De binnenwanden kunnen afgewerkt worden met gips en gestuct worden of voorzien van vellingdelen. Kortom, teveel mogelijkheden om op te noemen. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij de onbeperkte mogelijkheden met u doornemen en u voorzien van een gedegen advies maar, nog belangrijker, een fantastisch eindresultaat!

Houten Tuinkantoor Bruinisse   Houten tuinkantoor Aalsmeer   
            Houten tuinkantoor Bruinisse                                         Houten tuinkantoor Aalsmeer                                    Houten tuinkantoor Benthuizen

Houten tuinkantoor Bussum   Houten tuinkantoor    Houten tuinkantoor Dordrecht 
            Houten tuinkantoor Bussum                                           Houten tuinkantoor Doornspijk                                    Houten tuinkantoor Dordrecht

Houten tuinkantoor Hillegom   Houten tuinkantoor Hoek van Holland   Houten tuinkantoor Houten  
          Houten tuinkantoor Hillegom                                 Houten tuinkantoor Hoek van Holland                                   Houten tuinkantoor Houten

Houten tuinkantoor Maarssen   Houten tuinkantoor Montfoort   Houten tuinkantoor Naaldwijk               
              Houten tuinkantoor Maarssen                                  Houten tuinkantoor Montfoort                                       Houten tuinkantoor Naaldwijk

Houten tuinkantoor Nieuwegein   Tuinkantoor Hoge Enk   Houten tuinkantoor Uddel
            Houten tuinkantoor Nieuwegein                                Houten tuinkantoor Hoge Enk                                          Houten tuinkantoor Uddel 

 
Klik hier voor nog meer tuinkantoren. 

Ook op Facebook, Instragram en Pinterest plaatsen wij inspiratiefoto's en tips. Volgt u ons daar al?