Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Houten mantelzorgwoning

Wanneer wij ouder worden hebben we vaak minder woonruimte nodig en dan is het fijn als alles op één verdieping te vinden is. Aangezien veel woningen boven de badkamer en slaapkamer hebben, moet er behoorlijk verbouwd worden. Hierdoor verminderd de woning qua woonoppervlakte. Verhuizen is vaak de laatste optie waaraan u denkt, aangezien u zeer gehecht bent aan de huidige locatie. Een goede oplossing voor het hierboven genoemde is een houten mantelzorgwoning. Door één van uw kinderen of een bekende in uw huis te laten wonen, kunt u achterin de tuin uw eigen mantelzorgwoning betrekken. Omdat het twee aparte bouwwerken zijn, behoud u uw eigen privacy, maar bent u in geval van nood toch dicht bij elkaar. Ook het verlenen van zorg aan een zorgbehoevende kan op deze wijze eenvoudig aangezien u dicht bij elkaar woont. Het voordeel hiervan is, dat u, als eventueel toekomstige zorgbehoevende, voorbereid bent op de toekomst.

 
 

Vergunning mantelzorgwoning

Aangezien u alles gelijkvloers hebt en het oppervlakte wat meer behapbaar is. Daarnaast heeft u een kind of kennis dichtbij wonen, wat u ongetwijfeld zal geruststellen. De situatie kan ook zo zijn dat het woonhuis wel voldoet, maar dat u een kind/kennis bij u in de buurt wil hebben. Het kind of kennis kan dan als zorgverlener wonen in de mantelzorgwoning. Door de toenemende participatiesamenleving past een houten mantelzorgwoning volledig in dit plaatje thuis. Vanwege de stimulans van de overheid is de mantelzorgwoning daarom ook in veel gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Een voordeel hiervan is dat u geen ellenlang vergunningstraject hoeft af te wachten, maar snel kunt overgaan tot actie. Uiteraard kunnen de adviseurs van Goed Verblijven u adviseren of het wel of niet noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen en wat de mantelzorgwoning regels zijn. Mocht het wel noodzakelijk zijn om voor een dergelijk bouwwerk een vergunning aan te vragen, dan kunnen wij hierin ook anticiperen. 

Houten mantelzorgwoning ontwerpfase

Wanneer u een houten mantelzorgwoning wilt bouwen, beginnen we bij de vormgeving. Hoe is de kavel en op welke plaats wilt u de mantelzorgwoning plaatsen? Aan de hand hiervan kunnen wij de mantelzorgwoning namelijk zo plaatsen dat deze voldoet aan al uw wensen en de mantelzorgwoning regels. Enkele wensen kunnen zijn: uitzicht, privacy, lichtinval en zonzijde. Wanneer we dat in kaart gebracht hebben en het heeft de door u gewenste uitstraling, gaan wij een ontwerp voor u maken. Met de uitgangspunten van het ontwerp wordt er ook een offerte samengesteld. Als u hiermee akkoord gaat kunnen wij overgaan tot het bouwen van uw eigen houten mantelzorgwoning.

 
 

Houten mantelzorgwoning bouwen

Na het kopen van een houten mantelzorgwoning gaan we over tot het bouwen hiervan. Het fundament dat wij aanbrengen is afhankelijk van de ondergrond en van uw wensen, die wij met u bespreken. Op dit fundament komt de houten mantelzorgwoning te staan. Doordat Goed Verblijven zoveel mogelijk voorbereid in de fabriek, kan er eenvoudig en snel geplaatst worden, zonder afname van kwaliteit. De houten mantelzorgwoning kan op locatie of in de fabriek voorzien worden van de desgewenste gevelbekleding. Standaard wordt dit in de fabriek aangebracht tenzij men wenst dit ter plaatse te doen. Het voordeel van het laatstgenoemde is dat er geen dilatatielatten zichtbaar zijn en het in wildverband aangebracht kan worden. Door de vele voorbereidingen en perfecte engineering is het plaatsen in een korte tijd geen probleem. Het voordeel daarvan is dat u snel kunt genieten van uw nieuwe woonruimte!

Binnenafwerking mantelzorgwoning van hout

Bij een houten mantelzorgwoning heeft men vaak het idee van een jachthuis, berghut, blokhut of boswachtershuis. Dit is echter niet meer het geval. Een houten mantelzorgwoning kan naast sfeervolle houten afwerking ook voorzien worden van moderne, strakke wanden. Dit kunnen wij realiseren door gips met stukwerk of plaatmateriaal. Op die wijze ziet u niet dat het een houten frame heeft. Het is binnen volwaardig afgewerkt waardoor u het niet kunt onderscheiden van een traditionele woning!

 
 

Stijl houten mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning kan aan vrijwel ieders stijl aangepast worden. Modern, klassiek maar ook de stijl van uw woning kan gebruikt worden. Hierdoor wordt een prachtige overgang of doorzetting van de stijl van uw woning gerealiseerd. De mantelzorgwoning zal een waarde verhoging van de bestaande woning realiseren.

Ontzorgen tijdens bouw van mantelzorgwoning

Na het plaatsen van een casco houten mantelzorgwoning komen er nog heel veel zaken kijken. Hierbij kunt u denken aan de technische installatie, de afwerking van de wanden, het sanitair en de keuken. Om het volledige bouwproces binnen één partij te houden kunnen wij dit volledig verzorgen. Onze ervaring is dat wanneer men met één partij werkt, fouten worden voorkomen en het gewenste eindresultaat wordt behaald. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij de onbeperkte mogelijkheden met u doornemen en u voorzien van een gedegen advies en nog belangrijker, een fantastisch eindresultaat!

Filter page:
All
Mantelzorgwoning

U vindt nog meer mantelzorgwoningen op onze website. Klik hier voor het totaal overzicht van de mantelzorgwoningen. Dankzij de vele modellen die oop de website staat zit er vrijwel altijd iets tussen wat perfect voor u is. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van ond brede aanbod. Staat het gewenste model er toch niet tussen, vraag dan vrijblijvend uw model naar wens aan.

Ook op Facebook, Instragram en Pinterest plaatsen wij inspiratiefoto's en tips. Volgt u ons daar al?

 

Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning           
          Houten mantelzorgwoning type Drachten                                       Houten mantelzorgwoning Brussel                                         Houten mantelzorgwoning Aalsmeer
Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning
                Houten mantelzorgwoning De Meern                                             Houten mantelzorgwoning Garderen
Houten mantelzorgwoning    Houten mantelzorgwoning
              Houten mantelzorgwoning Doornspijk                                      Houten mantelzorgwoning Lokeren
Houten mantelzorgwoning      Houten mantelzorgwoning 
               Houten mantelzorgwoning Bodegraven                                             Houten mantelzorgwoning Andijk
Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   
                  Houten mantelzorgwoning Wassenaar                                   Houten mantelzorgwoning Vreeland                                         Houten mantelzorgwoning Urk
Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning
                Houten mantelzorgwoning Kockengen                                  Houten mantelzorgwoning Noordwijkerhout                               Houten mantelzorgwoning Mijdrecht
   

Mantelzorgwoning AmsterdamMantelzorgwoning MijdrechtMantelzorgwoning 's Gravenzande

ContactOfferte