Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Guesthouse

Een houten Guesthouse is een prachtig bouwwerk dat vrienden, familie of gasten sfeervol laat overnachten. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen wordt er een bouwwerk gecreëerd dat naast dat het zeer duurzaam is, ook zeer veel charme heeft. Uiteraard kan een guesthouse in vele andere situaties gebruikt worden zoals bijvoorbeeld voor verzorging van familieleden of als bed & breakfast.

Houten guesthouse

Door het gebruik van hout zijn de Guesthouses van Goed Verblijven van zeer hoge kwaliteit en hebben ze een zeer hoge duurzaamheid. Hout kenmerkt zich als een natuurlijk bouwmateriaal dat het milieu nauwelijks belast. Hout vormt, zolang de bossen duurzaam worden beheerd, in feite een onuitputtelijke grondstof welke volledig afbreekbaar is. Verder biedt hout een gemakkelijke manier om de CO2-uitstoot te beperken, door het vermogen van bossen en hout(producten) om koolstof op te slaan. Kortom biedt hout vele voordelen in tegenstelling tot andere bouwmaterialen op het gebied van duurzaamheid, afbreekbaarheid en hernieuwbaarheid.

Bed & breakfast

De guesthouses van Goed Verblijven kunnen uitstekend gebruikt worden voor een bed & breakfast. In het guesthouse heeft de gast alle vrijheid die de gasten wensen. Daarnaast heeft u ook zelf de gewenste vrijheid aangezien de gasten niet bij u in uw huis wonen.

Door een guesthouse te gebruiken voor uw bed & breakfast kunt u de investering weer terug verdienen. Hierdoor wordt een guesthouse zeer interessant, verder kan een guesthouse voor een waarde verhoging van uw bestaande woning zorgen. Verder zorgt een guesthouse voor verhoogt leefcomfort, aangezien het bouwwerk u de mogelijkheid geeft uw gasten een volledige vrije verblijf te bieden.

Meerdere kamers geven de bed & breakfast vele mogelijkheden, zo kan het guesthouse meerdere mensen huisvesten. De mogelijkheid om een volledig gezin met kinderen te kunnen ontvangen in uw bed & breakfast geeft uw bed & breakfast extra waarde.

Guesthouse bouwen

De bouw van een guesthouse kan in een relatief korte periode op locatie worden bewerkstelligd. Dit is mogelijk doordat onder andere het regelwerk in de fabriek wordt gerealiseerd, hierdoor kan het geheel op locatie snel gebouwd worden.

Een guesthouse van Goed Verblijven is van hoge kwaliteit en wordt volledig naar uw wensen gebouwd. Afhankelijk van het gewenste afwerkingsniveau en de benodigde voorzieningen zal het bouwwerk worden gebouwd.

De complete guesthouse wordt gebouwd op een fundering die past bij de grondsituatie. Zo kan de guesthouse worden gebouwd op bijvoorbeeld een betonvloer of schroefpalen.

Maatwerk guesthouse

De guesthouses van Goed Verblijven zijn volledig maatwerk. Dit houdt in dat de bouwwerken op aanvraag worden gebouwd en hierdoor volledig overeenkomen met uw wensen. Afhankelijk van het gewenste formaat, afwerkingsniveau, stijl en voorzieningen zal het bouwwerk voor u worden ontworpen.

Zodra er een akkoord is op de ontwerpen zal de productie worden ingepland. De productie van uw guesthouse vindt grotendeels plaats in een fabriek, hierdoor kan het geheel zeer snel op locatie worden opgebouwd. Dit leidt ertoe dat u minimale tijd een bouwterrein heeft in uw achtertuin.

Sfeerimpressie

Guesthouse met cederen gevelbekleding

Guesthouse van ceder

Dit gastenverblijf is uitgevoerd met een prachtige cederen gevelbekledingBekijk Guesthouse
Guesthouse Barneveld

Guesthouse Barneveld

Dit guesthouse is uitgevoerd met een overkapping. Hierdoor kunnen de gasten heerlijk ontspannen. Bekijk Guesthouse
Guesthouse van ceder met aanbouw

Guesthouse van ceder met aanbouw

Dit gastenverblijf is uitgevoerd met een prachtige cederen gevelbekleding daarnaast is de guesthouse voorzien van een aanbouw, waardoor er veel ruimte wordt gecreëerd.Bekijk Guesthouse
Guesthouse Goes met Zweeds rabat gevelbekleding

Guesthouse Goes met Zweeds rabat

Guesthouse Goes is uitgevoerd met een prachtige Zweeds rabat gevelbekleding, hierdoor wordt er een prachtig geheel gezien.Bekijk Guesthouse
Guesthouse Nieuw Vennep met ruime overkapping

Guesthouse Nieuw Vennep met ruime overkapping

Dit guesthouse is voorzien van een ruime overkapping en prachtige witte boeidelen.Bekijk Guesthouse
Guesthouse Peize

Guesthouse Peize

Dit guesthouse is voorzien van een cederen voorwand en verder van prachtige WaxedWood wandbekleding.Bekijk Guesthouse