Geïsoleerd tuinkantoor

Een goed geïsoleerd tuinkantoor

In alle rust kunnen werken, inspiratie opdoen en genieten van een optimaal binnenklimaat? Met een goed geïsoleerd tuinkantoor, voorzien van de beste isolatiematerialen- en technieken, realiseren wij dit voor u. Een fijne ruimte waar rust en productiviteit samenkomen. Waar u door middel van mooie raampartijen van een fijn uitzicht kan genieten. Dat is waar wij van Goed Verblijven graag de handen voor uit de mouwen steken.

Wilt u meer informatie over onze geïsoleerde tuinkantoren? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 05 25 – 65 51 23.

Geïsoleerde tuinkantoren van hoogwaardig kwaliteit

De tuinkantoren van Goed Verblijven worden compleet geïsoleerd: zowel het dak, wanden als de vloer worden voorzien van een goede isolatie. Het voordeel hiervan is dat u jaarrond kunt werken in uw geïsoleerde tuinkantoor. Qua isolatie kunt u zich laten adviseren onze adviseurs, want ook daarin zijn er vele mogelijkheden.

Tuinkantoor met warmtebron

Droomt u van een fijne ruimte in de achtertuin, waarbij u het gevoel krijgt dat u in een woning bent? Met de geïsoleerde tuinkantoren van Goed Verblijven is het mogelijk. Met onze tuinkantoren kunt u heerlijk werken in uw achtertuin met zicht op de tuin. Zo geniet u van het ‘buitenleven’, terwijl u toch comfortabel binnen zit. Door de toevoeging van een warmtebron heeft de isolatie ook een toegevoegde waarde. Hierdoor kunt u binnen in het tuinkantoor een behaaglijke temperatuur creëren waardoor u ook de gewenste productiviteit kunt leveren.

Warmtebronnen

Qua warmtebronnen kunt u denken aan:

  • Infrarood verwarming
  • Elektrische radiator
  • Airco met warme lucht verwarming
  • Traditionele verwarming middels CV ketel
  • Warmtepomp
Houten tuinkantoor Kinderdijk

Isolatie zorgt ook voor verkoeling

Naast het verwarmen wordt in Nederland, vanwege het klimaat, het koelen ook steeds belangrijker. Hierdoor is de isolatie ook van belang. Met een geïsoleerd tuinkantoor kunt u ook op hete zomerdagen d.m.v. de airco een lekkere temperatuur bereiken waardoor de tropische temperaturen u voorbij gaan.

Hoogwaardig isolatiemateriaal

Een prettig klimaat wordt gerealiseerd door een tuinkantoor te bouwen met hoge isolatiewaarden. met een goed geïsoleerd tuinkantoor, vervaardigd uit materialen met hoge isolatiewaarden. De isolatienormen die wij hiervoor hanteren kan u direct vergelijken met die van een permanente nieuwbouwwoning. We werken onder meer met HR++ glas en stevige, duurzame wandmaterialen met een lange levensduur. Uw tuinkantoor zal dusdanig weinig energie nodig hebben om het te kunnen verwarmen of juist om in de zomer een koel klimaat te realiseren.

Een geïsoleerd tuinkantoor is energiebesparend

Een geïsoleerd tuinkantoor heeft als belangrijk voordeel dat het energiebesparend is. Het levert u dus echt iets op. Daarnaast is het ook fiscaal nog eens erg aantrekkelijk. Laat u door ons namelijk een volledig goed tuinkantoor installeren mét toilet, dan wordt deze belastingtechnisch aftrekbaar. Naast deze aftrekpost, kunt u ook overige zaken aftrekken van de belasting, zoals internet, telefoon en zelfs uw laptop. Mede daardoor wordt thuiswerken nog aantrekkelijker.

Meer weten? Contact opnemen!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een tuinkantoor, geïsoleerd en al? Onze adviseurs komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op via contactformulier of door te bellen naar 05 25 – 65 51 23.

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!

Menu