Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Gastenverblijven

De gastenverblijven van Goed Verblijven B.V. bieden uiterst veel mogelijkheden. U kunt uw gasten een zeer prettig verblijf bieden door het gebruik van deze gastenverblijven.

Door het gebruik van duurzame materialen kunt u optimaal genieten van uw gastenverblijf. Biedt uw gasten het meest comfortabele verblijf door ze te voorzien van een eigen badkamer en keuken. Hierdoor zijn uw gasten volledig vrij en toch dichtbij.

Verder kunt u uw gastenverblijf op een later moment ook goed gebruiken als mantelzorgwoning. Hierdoor kunt u toch op uw eigen plaats blijven wonen, met de verzorging die u eventueel nodig heeft.


Artikelen 21 tot 27 van 27 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Gastenverblijf Barneveld

  Het gastenverblijf Barneveld is uitgevoerd met een prachtige roedeverdeling, hierdoor wordt er een prachtig geheel gecreëerd. Dit gastenverblijf biedt uw gasten een optimaal verblijf.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Maatvoering
  Breedte: ca. 9.10 m.
  Diepte: ca. 10.50 m.
  Wandhoogte: ca. 3.00 m.
  Nokhoogte: ca. 6.50 m.

  Meer info
  Vanaf € 108.657,00

 • Gastenverblijf Hoogland West

  Het gastenverblijf Hoogland West is uitgevoerd met waxedwood zweeds rabat. Daarnaast is het totale gastenverblijf voorzien van een grote hoeveelheid ramen, waardoor er ruim voldoende licht is in het gastenverblijf.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 4.50 m.
  Diepte: ca. 12.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.15 m.
  Nokhoogte: ca. 5.15 m.

  Meer info
  Vanaf € 49.950,00

 • Gastenverblijf Hooglanderveen

  Het gastenverblijf Hooglanderveen is uitgevoerd met een prachtige modiwood wandbekleding. Door het afwisselen van verschillende wandprofielen wordt de zwarte massa prachtig opgebroken in een mooi geheel.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 8.50 m.
  Diepte: ca. 11.60 m.
  Goothoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 115.000,00

 • Gastenverblijf Wouwse Plantage

  Het gastenverblijf Wouwse Plantage is uitgevoerd met een cederen rhombus gevelbekleding. Dit houdt in dat de planken op kleine afstand van elkaar worden geplaatst waardoor de achterliggende folie zichtbaar wordt. Dit zorgt voor een prachtig moderne uitstraling.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedtemaat: ca. 4.00 m.
  Dieptemaat: ca. 8.00 m.
  Goothoogte: ca. 2.30 m.
  Nokhoogte: ca. 3.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 59.950,00

 • Houten gastenverblijf Castricum

  Het gastenverblijf Castricum is uitgevoerd met een prachtige WaxedWood gevelbekleding. Daarnaast heeft het gastenverblijf een zeer moderne uitstraling door het gebruik van deze materialen in combinatie met het vele glas en het lessenaarsdak.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.50 m.
  Diepte: ca. 3.50 m.

  Meer info
  Vanaf € 40.478,00

 • Houten gastenverblijf Haarlem

  Het gastenverblijf Haarlem is uitgevoerd met een prachtige cederen wandbekleding en ruim voldoende ramen en deuren. Hierdoor is er in het gastenverblijf geen gebrek aan natuurlijk licht.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 5.50 m.
  Diepte: ca. 7.00 m.
  Goothoogte: ca. 2.60 m.

  Meer info
  Vanaf € 55.450,00

 • Houten gastenverblijf 's Hertogenbosch

   Het gastenverblijf 's Hertogenbosch is uitgevoerd met prachtige gestuce gevelbekleding. Daarnaast is de overkapping voorzien van een prachtige rhombus gevelbekleding.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Uiteraard voorzien wij u graag van een exactie prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.00m.

  Meer info
  Vanaf € 71.000,00

Artikelen 21 tot 27 van 27 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3