Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Schuur met carport Aalsmeer

De schuur en carport zijn rondom uitgevoerd met ceder rhombus profiel. Ook de boeidelen zijn hierin uitgevoerd, voor een daktrim is zwart gecoat ijzer gebruikt. Het afgesloten gedeelte van het bouwwerk is volledig geïsoleerd, hierdoor kunt u optimaal genieten van uw bouwwerk.


Het plafond van de carport is uitgerust met spots, voor de bekleding is er gekozen voor Rhombus profiel. De wanden van de garage zijn uitgevoerd in verticaal geplaatst rombus profiel. Hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling.


Maatwerk 
Uiteraard is deze schuur met carport volledig naar uw wens aan te passen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 33.499,00

Product beschrijving

Details

Door het strakke bouwwerk in een strakke tuin te plaatsen komt alles op zijn plek. De tuin laat de carport met schuur prachtig uitkomen. De carport is uitgerust met de benodigde LED-spots, hierdoor heeft u voldoende licht onder de overkapping. De overkapping is uitgerust met een prachtige staander, hierdoor is het bouwwerk als het ware één geheel.

De wanden van de garage zijn uitgevoerd in verticaal geplaatst rombus profiel. Hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling. Het plafond van de carport is uitgerust met spots, voor de bekleding is er gekozen voor Rhombus profiel. De schuur en carport zijn rondom uitgevoerd met ceder rhombus profiel. Ook de boeidelen zijn hierin uitgevoerd, voor een daktrim is zwart gecoat ijzer gebruikt.

Afmetingen Garage:
Breedtemaat: ca. 600 cm.
Dieptemaat: ca. 10000cm.

Meerdere foto's zijn hier te vinden

Extra informatie

Extra informatie

Breedtemaat 600 cm
Dieptemaat 10000 cm
Wandhoogte 300 cm
Nokhoogte 450 cm
Wandbekleding ceder
Dakvorm Plat dak
Dakbedekking zwart gecoat ijzer
Dakisolatie Ja
Materiaal ramen en deuren Hardhout

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Schuur met carport Aalsmeer

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.