Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Garages

Een houten garage op maat realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze garages worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van garages die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie.

Uiteraard kunnen wij de garages sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, de isolatie en de technische installatie. Waar nodig regelen wij ook de vergunningsaanvraag.


Artikelen 11 tot 20 van 132 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Garage Groessen

  De extra hoge garage geeft u de mogelijheid voor een autobrug, waarop gemakkelijk auto's en zelfs bestelbussen onderhouden kunnen worden.

  In de voorwand is de garage uitgerust met een ruime sectionaalpoort met ruim voldoende hoogte en breedte voor vrijwel iedere auto en/of bestelbus.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepge: ca. 10.00 m.
  Nokhoogte: ca. 4.99 m.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Meer info
  Vanaf € 28.000,00

 • Garage Borne

  De garage met carport Borne is uitgevoerd met een ruime carport voor 2 auto's, hierdoor kunt u optimaal genieten van de carport. Hierdoor kunen de auto's prettig worden geplaatst.

  De carport wordt ondersteund door een enkele staander, om dit te bereiken zijn de liggers extra dik uitgevoerd.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 11.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Meer info
  Vanaf € 19.415,00

 • Garage met hooizolder Rees Millingen

  De garage rees Millingenis uitgerust met een ruime hooizolder. Deze zolder is dankzij het gebruik van een uitstekende dakbalk en een bovenluik gemakkelijk te vullen.

  Door het gebruik van de houtsoort WaxedWood kunt u ervan verzekerd zijn dat u optimaal kunt genieten van het bouwwerk. Het hout heeft namelijk een zeer hoge duurzaamheid.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 9.00 m.
  Diepte: ca. 6.00 m.
  Wandhoogte: ca. 3.00 m.
  Nokhoogte: ca. 6.00 m.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exactie prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Meer info
  Vanaf € 24.950,00

 • Aanbouw garage Almere

  De garage Almere kenmerkt zichzelf door de 2 sectionaal poorten, doordat deze tegenover elkaar zijn geplaatst zorgt dit voor een tunnel waardoor u de auto achter de woning kunt krijgen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 2.85 m.
  Diepte: ca. 12.00 m.
  Wandhoogte: 2.75 m.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Meer info
  Vanaf € 33.000,00

 • Garage Rees Millingen

  De garage is uitgerust met een ruime hooizolder, hier kunt u veel hooi opslaan. Daarnaast heeft het geheel een prachtige uitstraling.

  De wanden zijn uitgevoerd in zwart waxedwood. Deze wandbekleding heeft een zeer hoge duuzaamheid.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Meer info
  Vanaf € 24.950,00

 • Garage Dussen

  De garage Dussen is uitgevoerd met een douglas wandbekleding. Douglas is een zeer duurzame houtsoort, hierdoor heeft het geheel vrij weinig onderhoud nodig.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.50 m.
  Diepte: ca. 15.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.50 m.
  Nokhoogte: ca. 5.50m.

  Meer info
  Vanaf € 23.849,00

 • Berging Haarlem

  De berging Haarlem is uitgevoerd met een waxedwood gevelbekleding en borstwering van plint metselwerk. Hierdoor wordt een prachtig geheel gecreëerd, dat ook zeer duurzaam is.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 4.10 m.
  Diepte: ca. 4.10 m.
  Wandhoogte: ca. 2.80 m.

  Meer info
  Vanaf € 19.990,00

 • Berging Amstelveen

  De berging is voorzien van een waxedwood gevelbekleding. Het geheel heeft een moderne uitstraling door het gebruik van wit afgewerkte boeidelen en hoeken.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 8.00 m.
  Diepte: ca. 2.80 m.
  Wandhoogte: ca. 2.40 m.

  Meer info
  Vanaf € 19.350,00

 • Garage Hoogland West

  De garage Hoogland West kenmerkt zich door de ruime overkapping. Daarnaast is het geheel uitgerust met een ruime kantoor, wat het geheel zeer multifunctioneel maakt. De ruime zolder draagt daar goed aan mee.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 4.50 m.
  Diepte: ca. 12.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.15 m.
  Nokhoogte: ca. 5.15 m.

  Meer info
  Vanaf € 49.950,00

 • Bijgebouw Riel

  Het bijgebouw Riel is uitgerust met een prachtige waxedwood wandbekleding met ruime overkappingen. Hierdoor wordt er een prachtig geheel gecreëerd.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 15.00 m.
  Diepte 3.70 m.
  Wandhoogte: 2.40 m.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Meer info
  Vanaf € 24.999,00

Artikelen 11 tot 20 van 132 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5