Extra ruimte met een tuinkantoor

Genieten van extra ruimte met een tuinkantoor
Wilt u thuis werken maar niet ín huis? Dan is een tuinkantoor een perfecte oplossing voor u. Uitgevoerd in alle maten en soorten, volledig aangesloten op uw wensen. Zo creëert u moeiteloos een kantoorruimte, praktijkruimte, salon of atelier in uw tuin. Een tuinkantoor wordt door ons volledig op maat gemaakt en daardoor geschikt voor in vrijwel iedere tuin.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Tuinkantoor
Uw eigen werkplek bij u thuis, welke ook functioneert als extra ruimte voor uw woning. Zo kan een stijlvol bouwwerk, ook zeer praktisch gebruikt worden. Om het plaatje perfect te maken, moet u ervoor zorgen dat de stijl van het tuinkantoor overeen komt met die van het huis. Zo creëert u één geheel. Wij realiseren het!

Houten tuinkantoor, buitenverblijf Leiden

Tuinkantoor geschikt voor ieder doel
Een tuinkantoor wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Naast een kantoor aan huis kan een tuinkantoor bijvoorbeeld ook gebruikt worden als een heerlijke (tweede) zitkamer om even uit de hectiek van de woning te ontsnappen en te ontspannen in uw eigen ruimte. Als een speel en/of studeer ruimte voor uw kinderen. Het kan een plek zijn om uw creativiteit de vrije loop te laten gaan. Voor een salon of een eigen sauna. Een ruimte waar u workshops of lessen geeft. U kunt deze ruimte ook gebruiken voor een gastenverblijf of B&B. Dan kunt u uw tuinkantoor uitrusten met een sanitaire ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een relatief klein bijgebouw krijgt u extra ruimte, wellicht net die extra ruimte waar u altijd van heeft gedroomd.

Tuinkantoor en woning op elkaar afstemmen
Belangrijk is dat u wanneer u een tuinkantoor wilt laten bouwen kijkt naar de stijl van de woning. Voor het totaalplaatje is het belangrijk dat het tuinkantoor perfect aansluit op de stijl van uw woning. Ook is het belangrijk een mooie plek te kiezen in uw tuin zodat wanneer het tuinkantoor staat, alles op zijn plek valt. Wanneer u dan vanuit uw woning naar uw nieuwe tuinkantoor kijkt kunt u genieten van het complete plaatje.

Sfeer en inrichting tuinkantoor
Bij het inrichten van het tuinkantoor is het belangrijk dat het aansluit bij het doel van de ruimte, uw smaak, wensen en de boodschap welke u met uw nieuwe ruimte wilt uitstralen.
Wanneer het tuinkantoor een zakelijke functie krijgt kunt u denken aan een nette, strakke inrichting waar u eventueel ook op een professionele manier klanten kunt ontvangen.
Wanneer er een (tweede) woonkamer of logeerruimte van wordt gemaakt wilt u natuurlijk een knusse, huiselijke sfeer creëren. Wanneer het kantoor als praktijkruimte zal dienen wilt u wellicht een zo praktisch mogelijke inrichting met zo veel mogelijk opbergruimte. Als het een ruimte voor de kinderen zal worden blijkt het verstandig zo monkey-proof mogelijk te denken.

Wandbekleding
Alle soorten sfeer en uitstraling kunt u doortrekken naar buiten daarbij kunt u denken aan verschillende manieren van bekleden van de buitenwanden, afwerking van de dakrand, conservering en het soort kozijnen. Er zijn een tal van duurzame houtsoorten welke gebruikt kunnen worden voor de wandbekleding. De houtsoort welke u kiest voor de wandbekleding is erg bepalend voor de uitstraling van het gehele tuinkantoor.

Helemaal af
Een tuinkantoor kan helemaal compleet gemaakt worden door deze uit te breiden met een overkapping of vlonder.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Gerelateerd

Menu