Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Contact

 

 

Wij zijn ook bereikbaar via telefoon en mail:

Tel. 05 25 - 65 51 23
E-mail   info@goedverblijven.nl

Goed Verblijven is telefonisch bereikbaar op maandag tot vrijdag van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 

 

Goed Verblijven B.V.
Nunspeterweg 48
8075 AC Elspeet 

Bezoek alleen op afspraak.
Ook kunnen wij één van de gerealiseerde referenties bezoeken.

Goed Verblijven

Goed Verblijven is een jonge en ambitieuze organisatie. De kern van onze organisatie is het adviseren, begeleiden en realiseren van het totale bouwproces. Door uw wensen en ‘problemen’ te vertalen in een krachtige oplossing, waarin duurzame materialen zijn verwerkt, wordt het echt Goed Verblijven in een bouwwerk van ons.

De mentaliteit van hard werken typeert onze organisatie. Deze mentaliteit in combinatie met het slagvaardig handelen maakt het mogelijk om competitief op de markt te opereren. U als klant betaalt dus alleen voor wezenlijke zaken zoals een degelijk product en niet voor torenhoge overhead kosten.

Missie

Goed Verblijven staat voor duurzaam genieten van uw producten. Om duurzaamheid werkelijk invulling te geven, zullen wij u deze producten dan ook adviseren. Aangezien u zorgeloos wilt genieten van uw bouwwerk, zullen wij u tijdens het aankoopproces en ook na oplevering begeleiden. Het periodiek controleren en waar nodig onderhouden, behoort ook tot één van de vele mogelijkheden van Goed Verblijven. Zodoende bent u er zeker van dat u jaren zorgeloos kunt genieten. Goed Verblijven heeft één doel voor ogen en dat is een tevreden en gelukkige klant.

Duurzaam bosbeheer

Goed Verblijven gaat verder dan alleen zijn bouwwerken. Het moet op deze aarde ook Goed Verblijven zijn wat betreft zuurstof. Dat blijft toch één van de belangrijkste levensbehoeften van de mens. Aangezien de bossen ook wel de longen van de aarde genoemd worden, is duurzaam bosbeheer erg belangrijk. In de meeste producten van Goed Verblijven is hout verwerkt met FSC of PEFS gekeurd hout.

Referenties

Referentie groep:
Alle referenties
Mantelzorg- & recreatiewoningen
Tuinkantoren & ateliers
Aanbouwen
Garages & kapschuren
Buitenverblijf

Ga snel naar: