Een bouwwerk in uw achtertuin in Amsterdam biedt vele opties. Het is onvoorstelbaar hoeveel er mogelijk is met een bijvoorbeeld 10m² extra bebouwing. De opties rijken van tuinkantoor of atelier naar een extra slaapkamer of een relaxruimte (mancave).

Bereikbaarheid achtertuinen Amsterdam

De tuinen in Amsterdam zijn meestal omsloten door andere gebouwen waardoor de plaats van bestemming moeilijk te bereiken is met grote materialen. Doordat de panelen vooraf prefab gemaakt worden is de doorgang naar de achtertuin belangrijk. Goed Verblijven plaatst deze tuinkantoren echter met een kraan. Eenvoudige plaatsing welke binnen een kort tijdbestek kan plaatsvinden. De kraan takelt de materialen achterin de tuin waarna de monteurs de prefab panelen monteren ter plaatse. Op deze wijze heeft u binnen een kort tijdbestek extra werk, woonruimte of een slaapkamer ter beschikking.

Tuinkantoor over woning takelen

Meerwaarde woning tuinkantoor in Amsterdam

Door plaatsing van een tuinkantoor welke voor veel functies gebruikt kan worden zal dit een meerwaarde geven aan het woonhuis. Door deze extra vierkante meters verblijfsruimte is dit een toegevoegde waarde voor het woonhuis. Deze investering verdient zich dus dubbel en dwars terug!

Tuinkantoor Amsterdam de Ruijterkade

Met name met de huidige vierkante meterprijzen in Amsterdam is elke extra ruimte goud geld waard. Kortom een mooie investering welke woongenot doet vergroten en waarde toevoegt aan het woonhuis. Dus woont in Amsterdam en heeft u de ruimte voor een extra bouwwerk? Neem contact met ons op via deze knop zodat wij u kunnen voorzien van het juiste advies!

Functies tuinkantoren Amsterdam

De gebruiksfuncties lopen sterk uiteen bij de tuinkantoren welke wij geplaatst hebben in Amsterdam. Vaak is het verbazingwekkend wat er allemaal gecreëerd kan worden binnen 12m2, meer of minder ook mogelijk. Door een functionele indeling zijn enkele door ons geplaatst tuinkantoren zowaar omgetoverd tot complete huisjes met alle ins- en outs om er Goed te verblijven. Zie bijvoorbeeld model Nassaukade, De Ruijterkade.

Gameruimte voor het hele gezin

Naast complete huisjes worden de ruimtes ook gebruikt als slaapkamer (zie Bellamystraat) Een prachtige plaats waar uw kinderen heerlijk afgezonderd kunnen opgroeien dichtbij, maar toch de voordelen van alleen. Hier kunnen uw kinderen lekker gamen met volume "bovengemiddeld" of het drumtoestel uittesten zonder dat iemand daar last van heeft.

De tuinkantoren in Amsterdam worden natuurlijk ook als tuinkantoor met werkruimte/bureau gebruikt. Een heerlijke ruimte waar u na het werken gewoon de archiefmappen en overige dossiers kunt laten liggen, zonder er aan te ergeren als u 's avonds aan het bankhangen bent.

Slaapkamer Amsterdam