Bij een mooi nieuw verblijf hoort een mooi interieur. Een interieur is iets waar u elke dag weer tegenaan kijkt. Het moet dus een mooie en stralende inrichting zijn waar u elke dag weer opnieuw blij van wordt. In een nieuwe ruimte kan het soms lastig zijn om een interieur te kiezen, Wij adviseren u daarom om zo dicht mogelijk bij uw eigen gevoel te blijven. Uiteindelijk bent u degene die in er gaat wonen en/ of werken. Ga daarom voor een interieur waar u zich bij thuis voelt.

Keuken recreatiewoning Noordwijk

Keuken in de recreatiewoning Noordwijk

Slaapzolder recreatiewoning Noordwijk

Slaapzolder in een recreatiewoning

Moodboard

Wanneer u op ontdekkingstocht gaat om te kijken welke woonstijl en inrichting het beste bij u past wordt u waarschijnlijk overspoelt met stijlen, meubels en ideeën. Alle mogelijkheden staan immers nog open. Dit kan heel verwarrend en stressvol zijn wanneer u daarbij ook nog bezig bent om een nieuwe ruimte te laten bouwen. Wij willen u daarom adviseren om een moodboard te maken. Door middel van een moodboard al uw ideeën verzamelen voor het complete plaatje. Zo schept u voor uzelf een hoop duidelijkheid en overzicht.

Bank in recreatiewoning Noordwijk

Bank in de recreatiewoning Noordwijk

Plattegrond

Wanneer u een nieuw interieur uitzoekt, zie je het totaalplaatje pas als alles in je huis staat. Het is dan natuurlijk vervelend om erachter te komen dat bepaalde meubels niet passen of niet mooi op elkaar zijn afgestemd. Ook daar is uiteraard een prachtige oplossing voor.
Online zijn er veel mogelijkheden om een plattegrond te maken. Zo kunt u vooraf al goed zien wat er in de ruimte past en welke items het mooiste zullen staan. Wanneer u niet zo handig bent om dit online te doen kunt u het natuurlijk ook gewoon op papier uw ideeën uitwerken. Zo krijgt u een prachtig beeld van hoe uw mantelzorg- of recreatiewoning er uit zal komen te zien.

Plattegrond recreatiewoning Bergen

Plattegrond gastenverblijf in Bergen

Afwerking

Bij het inrichten van een nieuwe ruimte is de basis ook ontzettend belangrijk. Daarbij denken wij aan de afwerking van de wanden en de vloer. Uit ervaring weten wij dat het prettig voor u is wanneer u vooraf nadenkt over de afwerking van de woning. Bijvoorbeeld voor de afwerking van de binnenwanden zijn talloze mogelijkheden, zo kunt u denken aan muurverf, de wanden dienen dan wel zogenaamd ‘sausklaar’ opgeleverd te worden, behang, structuurverf of zelfs muren afgewerkt met houten planken om het natuurgevoel helemaal compleet te maken. Ook om de vloer uit te zoeken adviseren wij u de tijd te nemen. De vloer bepaald uw interieur voor een groot deel daarom is het belangrijk om deze met zorg uit te kiezen.

Op het moment dat u een moodboard, plattegrond en een keuze voor de basis heeft gemaakt zult u enorm veel rust ervaren. Uw nieuwe verblijf wordt niet alleen van buiten, maar ook van binnen prachtig. Dan kunt u alvast gaan genieten van uw toekomstige nieuwe verblijf.

Buitenwand uitstraling recreatiewoning Noordwijk

Buitenzijde recreatiewoning Noordwijk