Sfeervolle locaties
Weelderig groen, natuurlijke waterpartijen, rust, bosrijke omgeving, bruisende golven... Iedereen heeft weer andere voorwaarden bij het zoeken naar een locatie voor een (recreatie)woning. Wanneer u deze gevonden heeft begint het proces waar wij goed in zijn. Het beluisteren van uw wensen nemen wij uiterst nauwkeurig. Soms lijkt voor mensen de bovenstaande woning te mooi om waar te zijn maar deze droom is dichterbij dan u denkt.

Bij maatwerk is alles mogelijk. Gebruik van materialen en kleuren geschied in overleg en met uw wensen en ons advies krijgen we een ideale en praktische indeling. Heeft u in plaats van nieuwe materialen voorkeur voor oude materialen? Ook deze kunnen we gebruiken, wat is er nu duurzamer dan het hergebruiken van oude bouwmaterialen?

Bewoners van recreatiewoningen laten zich bij het inrichten bijna allemaal inspireren door de invloeden van de omgeving en de natuur, het licht en de ruimte. Dat zie je hier terug in de open ruimtes. De eenvoudige meubels stralen natuurlijke rust en reinheid uit en is dat niet iets waar we allemaal naar op zoek zijn? Het is dichterbij dan u denkt! 

Ook op Facebook, Instragram en Pinterest plaatsen wij inspiratiefoto's en tips. Volgt u ons daar al?