Wanden badkamer

Om de wanden van uw nieuwe badkamer mooi af te werken, gebruiken wij de kant en klare wandpanelen van Fibo Trespo.  Deze panelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van wanden in ruimtes zoals badkamer en toilet. Het resultaat is; schitterende wanden. In de kant en klare panelen van Fibo Trespo zijn motieven gecreëerd waardoor het nagenoeg niet te zien is dat er kunststof panelen op de wand zijn gemonteerd in plaats van klassieke wandtegels.

Hieronder een voorbeeld van een wand bekleed met Fibo Trespo wandpanelen.

Afwerking badkamer Emmen

Wij zetten de voordelen van deze wand afwerking graag even voor u op een rijtje.

Onderhoudsvriendelijk

Deze wandpanelen zijn voorzien van gladde toplaag en kunstmatige voegen. Dat betekend dus dat het makkelijk te reinigen is en schimmels en kalkaanslag geen kans krijgen! Ook krijgt u niet te maken met verkleuring wat met traditionele gevoegde wandtegels op den duur meestal wel het geval is.

De keuze is reuze

Fibo Trespo heeft met diverse collecties de wandpanelen uitgevoerd in verschillende kleuren en designs. Het wordt nog lastig voor u om te kiezen! Elk model ziet namelijk er fantastisch uit! Het voordeel hiervan is dat er zeker ook voor een uitvoering is welke helemaal naar uw smaak is en perfect past binnen uw stijl en sfeer. Zo is uw sanitaire ruimte ook helemaal in evenwicht met de rest van uw woning.

Afwerking badkamer Groessen

Afwerking badkamer Groessen

Snelle verwerking

Nog een voordeel van deze wandafwerking is dat de panelen dankzij de handige klikverbinding, welke overigens 100% waterdicht zijn, binnen een mum van tijd op uw wanden zit en vrijwel direct kan worden gebruikt.

Afwerking vloer badkamer

Voor de afwerking van de vloeren van uw sanitaire ruimte werken wij met een PVC afwerkvloer. De PVC vloer heeft vrijwel dezelfde voordelen als hierboven genoemde voordelen van de kunststof wandpanelen. Deze vloeren zijn uiteraard ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Zodat u een model kan kiezen welke mooi aansluit bij het model op de wand. Zo kunt u kiezen voor een tegellook of een traditionele look namelijk de houtstructuur. Zie hieronder een afbeelding van een PVC vloer met houtstructuur in een toiletruimte.

Afwerking badkamer Emmen

Afwerking badkamer Emmen

Eindresultaat

Doordat u kiest voor kunststof panelen op de wand en PVC op de vloer in plaats van traditionele vloer- en wandtegels heeft u te maken met een supersnelle verwerkingstijd en zal uw badkamer snel opgeleverd worden. Zo kunt u binnen zeer korte tijd gaan genieten van uw schitterende badkamer en/ of toilet!