Garages

Diverse projecten

Filters

 


Garages

Een houten garage op maat realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze garages worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van garages die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie.

Uiteraard kunnen wij de garages sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, de isolatie en de technische installatie. Waar nodig regelen wij ook de vergunningsaanvraag.

Houten garage bouwen

De redenen om een nieuwe garage te bouwen of een bestaande garage te verbouwen kunnen verschillend zijn. Misschien wilt u de huidige garage of schuur uitbouwen wegens ruimtegebrek. Of u heeft een mooie, klassieke auto gekocht en u wilt deze goed stallen. U heeft een nieuw huis gebouwd en u wilt graag een garage in dezelfde stijl. Voor iedere reden heeft Goed Verblijven de juiste oplossing. Wij denken graag met u mee over de talloze mogelijkheden.

Uitbouwen van een bestaande garage of schuur
Bij aankoop van uw woning stond er misschien al een stenen of houten garage. Waarschijnlijk heeft u deze in gebruik genomen. Het is erg vervelend als deze toch te klein blijkt te zijn voor uw verzameling, of als werkplaats.

Door middel van een uitbouw kunnen wij de schuur vergroten. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden. Door gevelverfraaiing toe te passen, bijvoorbeeld met zwarte potdekselplanken, geven wij uw garage of schuur een compleet nieuwe uitstraling. U kunt zo met een kleine investering uw bestaande ruimte veranderen in een compleet nieuwe opbergruimte. Klik hier voor meer ideeën voor gevelverfraaiing.

Goed Verblijven denkt graag met u mee. We komen het bestaande bouwwerk bekijken. Daarna krijgt u van ons een mooi ontwerp, waarin de wensen zijn opgenomen die we samen hebben besproken.

Een garage in dezelfde style als de woning
Een woning zonder opbergruimte is in deze tijd bijna ondenkbaar, iedereen heeft wel een ruimte nodig om de spullen in op te bergen. Denkt u eens aan uw fietsen, de grasmaaier, het gereedschap of de tuinaccessoires. Heeft u veel of juist weinig ruimte voor een garage of schuur? Door onze praktische kijk en ervaring op het gebied van de indeling van ruimtes kunt u talloze spullen kwijt.

Als u een nieuw huis heeft gebouwd, is een garage of schuur in dezelfde stijl erg mooi om het plaatje compleet te maken. Iedereen heeft andere wensen waaraan een schuur of garage moet voldoen. Wilt u meerdere auto’s stallen in een dichte ruimte? Dan is een kapschuur een echte aanrader.

Klik hier voor meer informatie over kapschuren.

Bij Goed Verblijven krijgen we graag een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Dit kan door middel van het sturen van foto’s van uw woning. Daarnaast komen we uw woning ter plaatse bekijken. Door het maken van een moodboard krijgt u een beeld van de plannen. Op deze manier kunnen we een prachtig ontwerp leveren.

Gebintenconstructie              Houten kapschuren             Kapschuur bouwen
Garage bouwen                      Garage bouwen                     Houten garage
Garages                                    Garage in hout                       Moderne garage
Prefab garages                        Carport                                    Carports
Schuren                                   Houten tuinschuur                Schuur
Hooiberg                                  Boothuis
Menu