Ateliers

Diverse projecten

Filters

 


Ateliers

Het belangrijkste van een atelier is voldoende licht! Daarnaast is het fijn als uw atelier goed geïsoleerd is. Dit kan Goed Verblijven realiseren. Hieronder staan diverse ateliers die allemaal naar uw wensen samengesteld kunnen worden

Houten ateliers

Een houten atelier dient een ruimte te zijn met voldoende, niet wijzigende lichttoetreding. Daarnaast moet het goed geïsoleerd zijn. De ateliers van Goed Verblijven voldoen hieraan.

Advies op locatie
Het aanbod van houten ateliers is erg groot. Misschien kunt u door de bomen het bos niet meer zien. Wat is goed en waaraan moet het atelier voldoen?Om u gericht advies te geven, komen wij graag de locatie bekijken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u dan adviseren over het bouwen van een houten atelier.

Plaatsing atelier in een kort tijdsbestek
Het laten bouwen van een houten atelier kan in een kort tijdsbestek. Omdat Goed Verblijven veel prefab maakt in de fabriek, is de plaatsingstijd kort. Zo kunt u na de aankoop van uw atelier al snel genieten van uw nieuwe ruimte.

Isolatie
Om ook in de winter te kunnen genieten van uw atelier, is de isolatie heel belangrijk. De wanden worden geïsoleerd en de ramen en deuren voorzien van dubbele beglazing. Hierdoor kunt u het hele jaar door gebruik maken van uw atelier.

Compleet ontzorgen
We kunnen uw atelier sleutelklaar opleveren. Wel zo handig, zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. Bij de bouw van een atelier zijn er altijd omliggende zaken. U kunt denken aan het grondwerk, de bestrating, de fundatie, de elektriciteit en de complete technische installatie. Dit kunnen wij allemaal voor u regelen. Wanneer er momenteel een oud bouwwerk staat dat vervangen moet worden, kunnen wij de sloop regelen. Op deze manier heeft u voor alle sloop- en bouwactiviteiten één aanspreekpunt. Dat noemen wij ‘compleet ontzorgen’.

Hieronder een groot assortiment van diverse bouwwerken die uitstekend geschikt zijn als atelier. Aangezien alles op maat gefabriceerd wordt, is alles aanpasbaar aan uw wensen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Menu