Logo Goed Verblijven

Aanbouw huis

Goed Verblijven adviseert vanaf vergunning tot oplevering!
Wellicht kent u het of bent u er zojuist erachter gekomen dat u meer leefruimte wenst dan de huidige woning nu bied. Een mogelijkheid is om te verhuizen naar een groter huis of uw huidige woning te verbouwen. Wanneer u lekker gesetteld bent moet u niet denken aan een complete verhuizing met al de daaromheen hangende rompslomp.

Het kan echter ook zo zijn dat u gezinsuitbreiding heeft en nog extra woon- of slaapruimte nodig heeft. Het creëren van extra woonruimte is echter eenvoudig. Het plaatsen van een aanbouw aan uw huis kan een perfecte oplossing zijn voor het vergroten van uw leefruimte. Tegen een relatief lage investering kunt u uw huis aanzienlijk vergroten doormiddel van een aanbouw aan uw huis en daardoor het wooncomfort vergroten.

Om te kijken of u  een vergunning nodig heeft voor een aanbouw aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kijken dan of dit noodzakelijk is. Tegenwoordig mag er veel vergunningsvrij gebouwd worden, zie artikel vergunningsvrij bouwen. Wanneer het niet mag kunnen wij u ook assisteren of de aanvraag voor aanbouw huis voor u doen!

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Duurzame terrasoverkapping

Een klassieke terrasoverkapping kan gemaakt worden van vele materialen. Goed Verblijven raad u echter duurzame materialen aan zodat u lang kunt genieten van uw klassieke terrasoverkapping. Hieronder een overzicht van diverse varianten van onze klassieke terrasoverkappingen.

Houten aanbouw Elburg

Maatwerk terrasoverkapping
Doordat een klassieke terrasoverkapping een verlengde van de woning moet zijn worden veel kenmerkende items van de woning teruggeplaatst in de klassieke terrasoverkapping. Zodoende wordt het één geheel met de woning. Alle producten worden opmaat gefabriceerd, dus geen maatvoering is onmogelijk. Wanneer de goot van de woning te laag is om daaronder een overkapping te plaatsen kunnen wij ook de goot verwijderen. Door de goot te verwijderen zullen wij hoogte winnen waardoor de overkapping in het verlengde van het schuine dak geplaatste wordt.

Klassieke terrasoverkapping bouwen
Wanneer u een klassieke houten terrasoverkapping gaat bouwen is het belangrijk dit erg goed te doen. Het moet namelijk gebruiksvriendelijk zijn en optische verantwoord. Een belangrijk aandachtspunt is de lichtinval van de woning. Vaak krijgen wij de reactie van mensen dat een klassieke terrasoverkapping de woning donker maakt. Dit is echter niet het geval wanneer wij een lichtkoepel of raam in het dak plaatsen. Zodoende zult u het daglicht behouden in uw woning en heeft u een mooie klassieke terrasoverkapping.

Gerelateerd

Goedkoop houten huis

Betaalbaar wonen: laat een goedkoop houten huis bouwen

Bekijk voorbeeld

Een houten huis bouwen wordt steeds populairder. Dat komt door de voordelen die een goedkoop houten huis bouwen heeft. Als eerste zorgt het voor een fijn leefklimaat.

Poolhouse, Eindhoven

Luxe buitenverblijf

Bekijk voorbeeld

Of u nu op zoek bent naar een exclusieve plek om te ontspannen, te werken of tijd door te brengen met uw dierbaren, een luxe buitenverblijf biedt de perfecte oplossing en is van alle gemakken voorzien. Bij Goed Verblijven wordt uw luxe buitenverblijf op maat gemaakt.

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!

Menu