Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Aanbouw huis

Aanbouw Huis, Goed Verblijven adviseert vanaf vergunning tot na de oplevering!

Wellicht kent u het of bent u zojuist erachter gekomen dat u meer verblijfsruimte wenst dan de huidige woning nu bied. Een mogelijkheid is om te verhuizen naar een groter huis of uw huidige woning te verbouwen. Wanneer u lekker gesetteld bent moet u niet denken aan een complete verhuizing met al de daaromheen hangende rompslomp.

Het kan echter ook zo zijn dat u gezinsuitbreiding heeft en nog extra woon- of slaapruimte nodig heeft. Het creëren van extra woonruimte is echter eenvoudig. Het plaatsen van een aanbouw aan uw huis kan een perfect oplossing zijn voor het vergroten van uw verblijfsruimte. Tegen een relatief lage investering kunt u uw huis aanzienlijk vergroten doormiddel van een aanbouw aan uw huis en daardoor het wooncomfort vergroten.

Om te kijken of u  een vergunning nodig heeft voor een aanbouw aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kijken dan of dit noodzakelijk is. Tegenwoordig mag er veel vergunningsvrij gebouwd worden, zie artikel vergunningsvrij bouwen. Wanneer het niet mag kunnen wij u ook assisteren of de aanvraag voor aanbouw huis voor u doen!

Waardetoename woning door plaatsing houten aanbouw

Een houten aanbouw aan het huis plaatsen is relatief eenvoudig te realiseren. Het plaatsen van een houten aanbouw aan een huis vraagt echter wel expertise. U kunt door het plaatsen van een aanbouw uw huis makkelijk downgraden/ontsieren waardoor de waarde eerder zal afnemen dan toenemen.
Wellicht is dit niet de opzet van het plaatsen van een aanbouw aan huis. Uiteraard is functionaliteit een vereiste maar ook het vergroten van uw waarde maakt deze investering aantrekkelijk. Hoe u dit kunt realiseren is eenvoudig voor een vakman. De uitbouw van uw huis of aanbouw moet namelijk een verlengde zijn van uw huis. Door elementen van het huis te integreren in de aanbouw huis kunt u zo de waarde van de woning aanzienlijk doen vergroten. Daarnaast spelen een functionele indeling, duurzame materialen ook een belangrijke rol.

Houten aanbouw bouwen aan huis in een kort tijdsbestek

Doordat Goed Verblijven zoveel mogelijk voorbereid in de fabriek is het plaatsen van een houten aanbouw aan huis eenvoudig. De wandpanelen worden in de fabriek al voorzien van isolatie en eventueel de gevelbekleding. Deze voorbereiding is een tijdwinst voor het plaatsen van de aanbouw huis. Wanneer men echter geen dilatatielatten wenst wordt de aanbouw ter plaatse bekleed. Het plaatsen van de complete wanden kan echter in een kort tijdsbestek waardoor u snel het gewenste resultaat hebt en geen weken bouwactiviteiten in uw tuin.
De fundatie van de houten aanbouw aan huis is variërend, met name moet er gekeken worden naar de ondergrond en de fundatie van het huis, aan de hand daarvan kan er een goed advies gegeven worden.

Complete afbouw van uw houten aanbouw aan uw huis

Goed Verblijven plaatst een houten aanbouw vanaf de grond. U denkt tja wellicht hebben ze niet de capaciteiten om in de lucht te beginnen, ironische gezien, nee er komen geen luchtanker aan te pas. Het begin is namelijk een gedegen fundament waarop uw aanbouw aan uw huis geplaatst wordt. Zoals eerder genoemd hangt het type fundament van de situatie af. De wanden worden naast isolatie en gevelbekleding voorzien van technische installatie. Wat betreft de afwerking aan de binnenzijde zijn er ook zeer veel opties welke wij graag met u bespreken. Dus naast de complete aanbouw realiseert Goed Verblijven ook het fundament, technische installatie en volledige afbouw zodat de aanbouw staat als een huis. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij de onbeperkte mogelijkheden met u doornemen en u  voorzien van een gedegen advies maar nog belangrijker een fantastische eindresultaat!

Wilt u een houten aanbouw bouwen aan uw huis, kijk dan op onze website. Alles wordt opmaat gemaakt. 

Impressie

Filter page:
All
Aanbouw huis

Garage
Garages
Recreatiewoning
Recreatiewoningen
Mantelzorgwoning
Mantelzorgwoningen
Tuinkantoor
Tuinkantoren
Buitenverblijf
Buitenverblijven
Paardenstal
Ateliers
Maatwerk
Maatwerk