Houten garage

Rijswijk

Vanaf € 9.500

Houten garage Rijswijk is een grote garage welke voorzien is van Modiwood gevelbekleding en zwarte sneldekpannen. De ramen en deuren zijn in hardhout uitgevoerd.

Product beschrijving

Breedtemaat: 600 cm
Dieptemaat: 400 cm
Wandhoogte: 240 cm
Nokhoogte: 350 cm
Wandbekleding: regelwerk met daarop Lariks potdeksel
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: gordingen met daarop vellinghout en dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Aluminium

Plattegrond

Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, woning, garage Rijswijk

tussen Delft en Den Haag hebben wij in Rijswijk een schitterende garage gerealiseerd. We hebben de beschikbare ruimte optimaal benut waardoor er een grote opslagruimte is ontstaan.

De garage is voorzien van een zadeldak. Een zadeldak heeft als voordeel een zeer goede waterafvoer dankzij de hellende constructie. Ook is het zeer windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Een zadeldak zorgt het voor extra ruimte. Deze ruimte hebben wij optimaal benut. Want de schuur is voorzien van een zolder. Hierdoor ontstaat er extra bergingsruimte. Ook dit was een wens van de klanten.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Lariks potdeksel. Het voordeel hiervan is dat het een geheel dichte wand is. Ook is het Lariks potdeksel een trend op dit moment voor wanden en schuttingen. Naast dit alles is het ook duurzaam. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is en een lange levensduur heeft. Hierdoor hebben onze klanten extra lang plezier van hun garage.

De kozijnen zijn voorzien van aluminium. Het voordeel hiervan is dat het een licht maar wel stevig materiaal is. Ook geeft het een schitterende strakke en moderne uitstraling. Aluminium kozijnen isoleren ook nog een zeer goed.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.